autor:

zana b.

» » Aluaturi si Foietaje

Clatite unguresti

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iunie 2009

Ingrediente
1 l apa minerala,3-4 oua,sare,2 lingurite chimen,200g smantana,200g cascaval ras,200g branza,faina cat sa iasa un aluat de consistenta smantanii,3-4 catei de usturoi, sau patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Faina se amesteca cu ouale,sare,chimen si apa minerala.Se fac clatite mai groase pe care le coacem si apoi le ungem cu putina smantana,cascaval ras si branza.Usturoiu pisat se adauga peste clatite,si se ruleaza fiecare clatita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite unguresti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
tarta de zmeura

tarta de zmeura

aluatul taiati 150 gr de unt cubulete si puneti-l in un bol cu faina si amestecati.puneti apoi 150

0 voturi    1 comentariu
1h
Aluaturi si Foietaje
Chec

Chec

Se bat albusurile spuma, cu un praf de sare si se amesteca cu 1/3 zahar. Separat se freaca galbenusurile

2 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 l apa minerala,3-4 oua,sare,2 lingurite chimen,200g smantana,200g cascaval ras,200g branza,faina cat sa iasa un aluat de consistenta smantanii,3-4 catei de usturoi, sau patrunjel

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Mini placinte cu varza murata