autor:

zana b.

» » Aluaturi si Foietaje

Clatite unguresti

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iunie 2009

Ingrediente
1 l apa minerala,3-4 oua,sare,2 lingurite chimen,200g smantana,200g cascaval ras,200g branza,faina cat sa iasa un aluat de consistenta smantanii,3-4 catei de usturoi, sau patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Faina se amesteca cu ouale,sare,chimen si apa minerala.Se fac clatite mai groase pe care le coacem si apoi le ungem cu putina smantana,cascaval ras si branza.Usturoiu pisat se adauga peste clatite,si se ruleaza fiecare clatita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite unguresti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Clatite cu gem

Clatite cu gem

Intr-un castron inalt am pus: galbenusul, uleiul, sarea, esenta, coaja rasa si 100 ml din lichid. Am

1 vot    0 comentarii
15 min
Aluaturi si Foietaje
Focacia

Focacia

Se amesteca faina cu drojdia si sarea dupa care se adauga apa si se framanta.La sfarsit se incorporeaza

9 voturi    5 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 l apa minerala,3-4 oua,sare,2 lingurite chimen,200g smantana,200g cascaval ras,200g branza,faina cat sa iasa un aluat de consistenta smantanii,3-4 catei de usturoi, sau patrunjel

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Crantanele cu sunca