autor:

zana b.

» » Aluaturi si Foietaje

Clatite unguresti

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iunie 2009

Ingrediente
1 l apa minerala,3-4 oua,sare,2 lingurite chimen,200g smantana,200g cascaval ras,200g branza,faina cat sa iasa un aluat de consistenta smantanii,3-4 catei de usturoi, sau patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Faina se amesteca cu ouale,sare,chimen si apa minerala.Se fac clatite mai groase pe care le coacem si apoi le ungem cu putina smantana,cascaval ras si branza.Usturoiu pisat se adauga peste clatite,si se ruleaza fiecare clatita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite unguresti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Burek cu varza dule

Burek cu varza dule

Varza se taie fidea si se pune la calit. Se adauga sare si piper dupa gust. Cand este gata, se ia

5 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Covrigi cu mac

Covrigi cu mac

Am impresia ca am capatat, fara premeditare, un obicei din a prepara paine in casa, la sfarsit de

13 voturi    4 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 l apa minerala,3-4 oua,sare,2 lingurite chimen,200g smantana,200g cascaval ras,200g branza,faina cat sa iasa un aluat de consistenta smantanii,3-4 catei de usturoi, sau patrunjel

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu orez Paine cu orez

Fierbeți orezul si lăsați sa se răcească, il puneți in strecurătoare si lăsați sa se scurgă, apoi puneți in blender si il

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Knedla - reteta slovaca