Pentru ca rosul este culoarea care simbolizeaza dragostea si pentru ca astazi, este ziua indragostitilor, eu va servesc cu ceva simplu , bun, natural si inedit zic eu…
Sfecla fiarta, racita si curatata, am taiat-o cubulete. Am pus-o in blender impreuna cu ouale, mierea, sarea si laptele si le-am tocat pana au devenit o pasta omogena. Am golit pasta intr-un bol, am turnat peste ea apa minerala si esenta si am adaugat faina pana am obtinut un aluat de clatite. Cand am ajuns la consistenta dorita, am dat aluatul la rece pentru 20’.
In acest timp, am pus 800ml lapte la fiert si am facut budinca de vanilie, din doua plicuri, conform indicatiilor…, apoi am dat-o la rece.
Dupa ce am copt clatitele, le-am umplut cu budinca si le-am servit ornate cu frisca si frunzulite de menta proaspata.
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii