autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

CNEDLE

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Ingrediente
1/2 kg cartofi fierti, 1/2 kg cartofi cruzi dati pe razatoara marunta, sare piper, 3 cepe, 100 ml ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Se incorporeaaza cartofii cruzi (storsi de zeama)cu cei fierti. Rezulta o compozitie consistenta, buna de modelat.Se condimenteaza, se modeleaza bile care se fierb in apa clocotita.Se scurg si se incorporeaa cu ceapa rumenita. E o mancare de post, foarte gustoasa
Daca ti-a placut reteta noastra "CNEDLE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac cu ochiuri

Spanac cu ochiuri

Spanacul se alege, se spala foarte bine in mai multe ape si se pune la fiert ibtr-un litru de apa

56 voturi    12 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Papricas cu cartofi

Papricas cu cartofi

Taiem ceapa marunt ,ardeiul fasii mai mari si morcovul rondele.Intr-o tigaie mai inalta in care incingem

9 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 august 2010

    Merita incercata !

  • husni

    husni (Chef de cuisine) , 16 august 2009

    Cred ca e f.gustos !Vreau sa fac.O sa-ti spun ce-am facut.

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 09 august 2009

    Este foarte buna!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 29 iunie 2009

      Este o mancare ruseasca. E de post.Se poate manca, ca atare, sau ca garnitura la friptura. Daca nu doriti cu ceapa prajita, se mai mananca cu (magiun)-gem.Se reaizeaza o compozitie tarisoara. In functie de cantitatea de cartof crud, de cat e de zemos cartoful se adauga piure, astfel incat sa se modeleze bile tarisoae. Sa nu se rasfiarba.In bucovina se mai numesc PIROSTI

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 26 iunie 2009

      Ce sunt cnedle? Reteta pare interesanta dar nu stiu despre ce e vorba...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg cartofi fierti
  • 1/2 kg cartofi cruzi dati pe razatoara marunta
  • sare piper
  • 3 cepe
  • 100 ml ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Placintele cu ciuperci si tarhon