autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

CNEDLE

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Ingrediente
1/2 kg cartofi fierti, 1/2 kg cartofi cruzi dati pe razatoara marunta, sare piper, 3 cepe, 100 ml ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Se incorporeaaza cartofii cruzi (storsi de zeama)cu cei fierti. Rezulta o compozitie consistenta, buna de modelat.Se condimenteaza, se modeleaza bile care se fierb in apa clocotita.Se scurg si se incorporeaa cu ceapa rumenita. E o mancare de post, foarte gustoasa
Daca ti-a placut reteta noastra "CNEDLE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
tocanita de ciuperci cu mamaliguta

tocanita de ciuperci cu mamaliguta

Ciupercile uscate se pun la fiert in apa cu o ceapa si sare, se fierb 50 minute, se clatesc, se taie

5 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Muschiulet de porc, cu umplutura de ciuperci si sos de rodie

Muschiulet de porc, cu umplutura de ciuperci si sos de rodie

Se curata ceapa si se taie marunt, ciupercile curatate si spalate se taie in bucati mai mari (ciupercute

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 august 2010

    Merita incercata !

  • husni

    husni (Chef de cuisine) , 16 august 2009

    Cred ca e f.gustos !Vreau sa fac.O sa-ti spun ce-am facut.

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 09 august 2009

    Este foarte buna!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 29 iunie 2009

      Este o mancare ruseasca. E de post.Se poate manca, ca atare, sau ca garnitura la friptura. Daca nu doriti cu ceapa prajita, se mai mananca cu (magiun)-gem.Se reaizeaza o compozitie tarisoara. In functie de cantitatea de cartof crud, de cat e de zemos cartoful se adauga piure, astfel incat sa se modeleze bile tarisoae. Sa nu se rasfiarba.In bucovina se mai numesc PIROSTI

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 26 iunie 2009

      Ce sunt cnedle? Reteta pare interesanta dar nu stiu despre ce e vorba...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg cartofi fierti
  • 1/2 kg cartofi cruzi dati pe razatoara marunta
  • sare piper
  • 3 cepe
  • 100 ml ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

66 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Mancare de legume la cuptor cu orez