autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

CNEDLE

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Ingrediente
1/2 kg cartofi fierti, 1/2 kg cartofi cruzi dati pe razatoara marunta, sare piper, 3 cepe, 100 ml ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Se incorporeaaza cartofii cruzi (storsi de zeama)cu cei fierti. Rezulta o compozitie consistenta, buna de modelat.Se condimenteaza, se modeleaza bile care se fierb in apa clocotita.Se scurg si se incorporeaa cu ceapa rumenita. E o mancare de post, foarte gustoasa
Daca ti-a placut reteta noastra "CNEDLE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Etli taze fasulye(dieta) - mancare de fasole teci, personalizata

Etli taze fasulye(dieta) - mancare de fasole teci, personalizata

Intr-o oala de dimensiuni mici se pun cuburile de soia impreuna cu apa, condimente si un varf de

3 voturi    5 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza de Bruxell

Varza de Bruxell

Se spala bine varza, si se curate de eventualel foi galbene,se lasa la scurs si se taie apoi in jumatati

8 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 august 2010

    Merita incercata !

  • husni

    husni (Chef de cuisine) , 16 august 2009

    Cred ca e f.gustos !Vreau sa fac.O sa-ti spun ce-am facut.

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 09 august 2009

    Este foarte buna!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 29 iunie 2009

      Este o mancare ruseasca. E de post.Se poate manca, ca atare, sau ca garnitura la friptura. Daca nu doriti cu ceapa prajita, se mai mananca cu (magiun)-gem.Se reaizeaza o compozitie tarisoara. In functie de cantitatea de cartof crud, de cat e de zemos cartoful se adauga piure, astfel incat sa se modeleze bile tarisoae. Sa nu se rasfiarba.In bucovina se mai numesc PIROSTI

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 26 iunie 2009

      Ce sunt cnedle? Reteta pare interesanta dar nu stiu despre ce e vorba...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg cartofi fierti
  • 1/2 kg cartofi cruzi dati pe razatoara marunta
  • sare piper
  • 3 cepe
  • 100 ml ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui dulce-acrisor pe pat de varza de bruxelles Pui dulce-acrisor pe pat de varza de bruxelles

Se amesteca int-un bol sosul de soia, melasa de rodie, mierea, uleiul de masline, boiaua afumata, piperul cayenne, coaja rasa de la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Placinta cu carne Placinta cu carne

Se pune faina intr-un vas, peste faina se pune praful de copt, praful de sare si se omogenizeaza. Se adauga untul la temperatura camerei,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
dovlecei pane cu sos de usturoi