autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Coasta de carne la cuptor cu sos de barbeque

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 10 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 10 aprilie 2010

Ingrediente
6 coaste de carne cu os de 400 gr fiecare, piper macinat mare, 1 ceapa mare taiata rondele, 1morcov mare taiat rondele, , ptr marinata, 3 pahare de ketchup, 4 linguri de sos de soia, 6 catei de usturoi, 2linguri de ghimbir taiat, 4 linguri de miere, 2 linguri zahar brun, 1/2 pahar vin rosu, 1 crenguta de rozmarin proaspat

Dificultate: Redusa Timp: 5h

7 voturi

Mod de preparare

Se amesteca componentele de la marinata .
Se incalzeste cuptorul la 145 de grade.Se pune intr-un vas termo rezistent felii de ceapa ca un strat pe toata suprafata, deasemeni rondele de morcov.
Ungem coastele cu marinata pregatita ,si le punem peste morcovi turnam restul marinatei pe carne presaram piper si sare putin si acoperim vasul cu o foaie de pergament si o folie de aluminium astfel sa fie acoperit ermetic.
Se coace 5 ore pina sint moi .Cind sint moi se scot pe un platou iar sosul format se serveste aparte( strecurat mai intii si daca este prea subtire se ingroasa cu putina faina diluata in putina apa se repune putin pe foc pina se ingroasa putin.Se serveste cu pire de cartofi.Este foarte gustoasa friptura si carnea este delicoasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Coasta de carne la cuptor cu sos de barbeque" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Parfait de ficat de pui cu stafide si vin dulce

Parfait de ficat de pui cu stafide si vin dulce

Pune stafidele si vinul intr-un bol si da-le la cuptorul cu microunde, la putere maxima, timp de

5 voturi    11 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Curcan cu gutui

Curcan cu gutui

Pentru cei care cresc sau cumpara curcanul viu se recomanda inainte cu o saptamana sa se faca indoparea

7 voturi    6 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

    Imi place reteta, felicitari!

Dificultate

Redusa

Timp

5h

7 voturi

Ingrediente

  • 6 coaste de carne cu os de 400 gr fiecare
  • piper macinat mare
  • 1 ceapa mare taiata rondele
  • 1morcov mare taiat rondele
  • ptr marinata
  • 3 pahare de ketchup
  • 4 linguri de sos de soia
  • 6 catei de usturoi
  • 2linguri de ghimbir taiat
  • 4 linguri de miere
  • 2 linguri zahar brun
  • 1/2 pahar vin rosu
  • 1 crenguta de rozmarin proaspat

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

10 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Imi place reteta, felicitari!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Medalioane de vitel cu ciuperci si chiftelute de cartofi