autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Coasta de carne la cuptor cu sos de barbeque

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 10 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 10 aprilie 2010

Ingrediente
6 coaste de carne cu os de 400 gr fiecare, piper macinat mare, 1 ceapa mare taiata rondele, 1morcov mare taiat rondele, , ptr marinata, 3 pahare de ketchup, 4 linguri de sos de soia, 6 catei de usturoi, 2linguri de ghimbir taiat, 4 linguri de miere, 2 linguri zahar brun, 1/2 pahar vin rosu, 1 crenguta de rozmarin proaspat

Dificultate: Redusa Timp: 5h

7 voturi

Mod de preparare

Se amesteca componentele de la marinata .
Se incalzeste cuptorul la 145 de grade.Se pune intr-un vas termo rezistent felii de ceapa ca un strat pe toata suprafata, deasemeni rondele de morcov.
Ungem coastele cu marinata pregatita ,si le punem peste morcovi turnam restul marinatei pe carne presaram piper si sare putin si acoperim vasul cu o foaie de pergament si o folie de aluminium astfel sa fie acoperit ermetic.
Se coace 5 ore pina sint moi .Cind sint moi se scot pe un platou iar sosul format se serveste aparte( strecurat mai intii si daca este prea subtire se ingroasa cu putina faina diluata in putina apa se repune putin pe foc pina se ingroasa putin.Se serveste cu pire de cartofi.Este foarte gustoasa friptura si carnea este delicoasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Coasta de carne la cuptor cu sos de barbeque" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Iepure cu usturoi

Iepure cu usturoi

Bucatile de iepure se dau prin faina si se pun la prajit cate 3,4 min pe fiecare parte intr-o tigaie

5 voturi    5 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Mici proaspeti cu carne de oaie

Mici proaspeti cu carne de oaie

Se curata usturoiul, se zdrobeste si se amesteca cu 2 linguri de apa. Se spala carnea, se lasa la

31 voturi    3 comentarii
15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

    Imi place reteta, felicitari!

Dificultate

Redusa

Timp

5h

7 voturi

Ingrediente

  • 6 coaste de carne cu os de 400 gr fiecare
  • piper macinat mare
  • 1 ceapa mare taiata rondele
  • 1morcov mare taiat rondele
  • ptr marinata
  • 3 pahare de ketchup
  • 4 linguri de sos de soia
  • 6 catei de usturoi
  • 2linguri de ghimbir taiat
  • 4 linguri de miere
  • 2 linguri zahar brun
  • 1/2 pahar vin rosu
  • 1 crenguta de rozmarin proaspat

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

32 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

12 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Imi place reteta, felicitari!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Cotlet de purcel cu carnati la tava