autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Coasta de vitel in sos de vin rosu

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 11 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 11 mai 2011

Ingrediente
1coasta de vitel taiata felii, sare, piper proaspat macinat, ulei de masline, , ptr sos, 2linguri de ulei, 200 gr cepusoare shalot-cepusoare mici dulcege, 2catei de usturoi, 1pahar de vin rosu dulce, 1pahar de vin Port-vin de desert, 1baton de scortisoara, 2stele anis, 3linguri zahar brun, 2ramuri de thimin

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

4 voturi

Mod de preparare

Intii pregatim sosul-incalzim bine o tigaie si o ungem cu ulei si prajim cepusoarele,adaugam zaharul brun si celelalte condimente lasam ca zaharul sa se topeasca si adaugam vinurile-lasam pina fierbe facem focul mai mic si lasam sa fiarba pe foc mic 20 de minute pina ce se ingroase putin.
ungem coasta cu ulei saram si piperam.Incalzim o tigaie grea bine si prajim coasta pe toate partile pina se rumeneste usor.
Incalzim cuptorul la 220 de grade si punem coasta pe o tava si o lasam sa se mai friga la cuptor 18-20 de minute.
Dupa ce s-a rumenit o scoatem din cuptor o lasam 4 minute sa se odihneasca si o taiem felii.
O servim alaturi de sosul de vin si cine doreste si orez alb.
Este foarte gustoasa carnea moale si sosul usor dulceag fac o combinatie minunata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Coasta de vitel in sos de vin rosu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de vitel cu morcov

Tocanita de vitel cu morcov

O tocanita simpla, hranitoare si foarte, foarte gustoasa. Spalam carnea, o tamponam cu servetele

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui toscane

Pulpe de pui toscane

Pulpele de pui se curata, se spala si se lasa la scurs. Separat se prepara urmatorul sos:se indeparteaza

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1coasta de vitel taiata felii
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • ulei de masline
  • ptr sos
  • 2linguri de ulei
  • 200 gr cepusoare shalot-cepusoare mici dulcege
  • 2catei de usturoi
  • 1pahar de vin rosu dulce
  • 1pahar de vin Port-vin de desert
  • 1baton de scortisoara
  • 2stele anis
  • 3linguri zahar brun
  • 2ramuri de thimin

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Cannelloni cu carne tocata