Intii pregatim sosul-incalzim bine o tigaie si o ungem cu ulei si prajim cepusoarele,adaugam zaharul brun si celelalte condimente lasam ca zaharul sa se topeasca si adaugam vinurile-lasam pina fierbe facem focul mai mic si lasam sa fiarba pe foc mic 20 de minute pina ce se ingroase putin.
ungem coasta cu ulei saram si piperam.Incalzim o tigaie grea bine si prajim coasta pe toate partile pina se rumeneste usor.
Incalzim cuptorul la 220 de grade si punem coasta pe o tava si o lasam sa se mai friga la cuptor 18-20 de minute.
Dupa ce s-a rumenit o scoatem din cuptor o lasam 4 minute sa se odihneasca si o taiem felii.
O servim alaturi de sosul de vin si cine doreste si orez alb.
Este foarte gustoasa carnea moale si sosul usor dulceag fac o combinatie minunata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii