1) Coastele se taie in bucãtele mici, am folosit acel tip de costitã care are mai mult os decât carne:))
Condimenteazã cu sare si piper, putin piri proaspãt tocat,
tomilho (se aseamânã cu cimbrul românesc putin) sau orice alte ierburi aromate, usturoiul tocat si vinul alb.
Lasã la marinat pt. cel putin 1 orã.
2)Cartofii se spalã, se fierb cu coajã in apã cu sare.
Costita se scurge bine de marinatã si se prãjeste in ulei de mãsline.
Adaugã ceapa tocatã si mai lasã putin, apoi rosiile fãrã pielitã tocate.
Toarnã marinata si lasã sã fiarbã la foc mic, cu capac incã 20 min.
3)Cartofii se curãtã de coajã si se taie in rondele groase.
Adaugã peste coaste si mai lasã incã 5 min.
Am servit cu salatã de: ceapã,ardei si rosii toate tocate :))
Aceastã retetã este africanã, sper sã vã placã!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii