Coaste de miel pane

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Coaste de miel pane

Ingrediente

  • 5-6 coaste de miel batute
  • 2 oua
  • pesmet
  • ulei de arahide pt prajit

Mod de preparare

Se bat bine coastele,dupa ce au fost taiate. Ouale se amesteca cu sare si se bat bine. Se trec coastele prin ou dupa care se tavalesc prin pesmet si se preseaza bine cu podul palmei. Se poate repeta operatia de 2 ori,in modul acesta coastele vor avea un pane mai gros.

Se prajesc in ulei incins pe ambele parti,se scot pe hartie de bucatarie si se servesc alaturi de o garnitura.

Eu am folosit cartofi la cuptor pe care ii pregatesc in felul urmator: se curata de coaja cartofii,se spala bine se taie felii mai groase sau cuburi,se limpezesc,dupa care se usuca cu un prosop de bucatarie; se pun in tava tapetata cu hartie,se ung cu putin ulei de masline,se introduc la cuptorul cald 220°C,cam 40 minute pana se coloreaza bine;se intorc spre sfarsit pt a nu-i farama;se decoreaza cu patrunjel si se servesc,sunt ft buni si sanatosi;

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise