Coaste de porc cu cartofi la cuptor

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1000 gr.cartofi
  • 500-600 gr.coaste de porc
  • sare, piper, coriandru sau maghiran,rozmarin, 4-5 catei de usturoi

Mod de preparare

Se curata cartofii de coaja, se taie in sferturi pe lung, se lasa sa fiarba 10 minute. Se scurg de apa si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei de masline, se sareaza se pipareaza si se presara maghiran sau coriandru. Deasupra se aseaza coasta de porc portionata si condimentata. Peste coaste se pot pune crengute de rozmarin. Se presara usturoi taiat marunt. Se stropeste din nou cu ulei de masline si se baga circa o ora la cuptor la foc mare. Se mai intorc coastele din cand in cand. Este gata atunci cand coastele sunt bine rumenite si cartofii au deja crusta crocanta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Saramura de miel

Saramura de miel

Spalam carnea si o stergem.

Saramura de miel
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Drojdia se amesteca cu o lingurita de zahar, putin lapte caldut si o lingura de faina.

Pasca cu branza dulce
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise