autor:

Alice Ciobanu

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Coaste de porc cu miere si ghimbir

Autor: Alice Ciobanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 ianuarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice Ciobanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 ianuarie 2012

Ingrediente
1 kg coaste de porc, 150 ml miere lichida, o portocala, coaja si sucul, 1 lingurita pudra de gimbir, 2 lingurite mustar, 1 lingura de condiment "five spice" (anason stelat, seminte de fenicul, cuisoare, scortisoara, piper)

Dificultate: Redusa Timp: 55 min

2 voturi

Mod de preparare

Astfel ca pentru a obtine aceste coaste suculente, trebuie mai intai sa puneti coastele intr-o cratita larga si sa puneti apa cat sa le cuprinda putin si pe deasupra.
Lasati pe foc pana ce da in clocot apoi reduceti flacara si fierbeti inabusit pret de 35 minute.
Intr-un bol amestecati bine mierea cu mustarul si condimentele, amestecul turnati-l peste coastele inabusite si continuati fierberea pana ce sosul scade si se ingroasa.
Apoi incingeti bine gratarul si puneti coastele pe gratarul sfaraind si frigeti-le pe fiecare parte maxim 4-5 minute.
Voila!
Serviti-le rumene si aburinde, cu mana alaturi de salata de rosii cu ceapa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc cu miere si ghimbir" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Costite afumate cu varza calita si cartofi aurii

Costite afumate cu varza calita si cartofi aurii

Incepem cu costita: se spala se cresteaza pe langa os, se aseaza intro tava pt cuptor, se piperaza,

8 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
ciolan cu fasole

ciolan cu fasole

- fasolea boabe se pune la inmuiat in apa cu o seara inainte de a se pregati mincarea - a doua zi

17 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

55 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg coaste de porc
  • 150 ml miere lichida
  • o portocala
  • coaja si sucul
  • 1 lingurita pudra de gimbir
  • 2 lingurite mustar
  • 1 lingura de condiment "five spice" (anason stelat
  • seminte de fenicul
  • cuisoare
  • scortisoara
  • piper)

Raporteaza reteta

Retete
de Alice Ciobanu
Salată de leurdă

Salată de leurdă

Se spală bine leurda şi toate celelalte, se taie potrivit, se amestecă şi se stropeşte cu ulei

10 voturi    2 comentarii
30 min
Salate de legume
Aripi de raţă cu varză

Aripi de raţă cu varză

Se spală raţă şi se pune la fiert. Varza se toacă, se taie... cum o face fiecare pentru mâncarea

2 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Cighir a la "Ciobeni"

Cighir a la "Ciobeni"

Se spală foarte bine toate măruntaiele cu apă rece şi se taie în bucăţi potrivite. Rinichiul

3 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Ce combinatie minunata!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Mancare de Prune uscate cu/ fara carne