autor:

Alice Ciobanu

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Coaste de porc cu miere si ghimbir

Autor: Alice Ciobanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 ianuarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice Ciobanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 ianuarie 2012

Ingrediente
1 kg coaste de porc, 150 ml miere lichida, o portocala, coaja si sucul, 1 lingurita pudra de gimbir, 2 lingurite mustar, 1 lingura de condiment "five spice" (anason stelat, seminte de fenicul, cuisoare, scortisoara, piper)

Dificultate: Redusa Timp: 55 min

2 voturi

Mod de preparare

Astfel ca pentru a obtine aceste coaste suculente, trebuie mai intai sa puneti coastele intr-o cratita larga si sa puneti apa cat sa le cuprinda putin si pe deasupra.
Lasati pe foc pana ce da in clocot apoi reduceti flacara si fierbeti inabusit pret de 35 minute.
Intr-un bol amestecati bine mierea cu mustarul si condimentele, amestecul turnati-l peste coastele inabusite si continuati fierberea pana ce sosul scade si se ingroasa.
Apoi incingeti bine gratarul si puneti coastele pe gratarul sfaraind si frigeti-le pe fiecare parte maxim 4-5 minute.
Voila!
Serviti-le rumene si aburinde, cu mana alaturi de salata de rosii cu ceapa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc cu miere si ghimbir" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulouri cu susan

Rulouri cu susan

Feliez pieptul de pui, bat feliile ca pentru snitel.Asez fasii de ardel si de carnat peste feliile

28 voturi    12 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu alune si garnitura de orez

Pui cu alune si garnitura de orez

Intr-o tigaie de teflon sau wok se incinge uleiul si se prajeste pieptul de pui timp de cateva minute

5 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

55 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg coaste de porc
  • 150 ml miere lichida
  • o portocala
  • coaja si sucul
  • 1 lingurita pudra de gimbir
  • 2 lingurite mustar
  • 1 lingura de condiment "five spice" (anason stelat
  • seminte de fenicul
  • cuisoare
  • scortisoara
  • piper)

Raporteaza reteta

Retete
de Alice Ciobanu
Salată de leurdă

Salată de leurdă

Se spală bine leurda şi toate celelalte, se taie potrivit, se amestecă şi se stropeşte cu ulei

10 voturi    2 comentarii
30 min
Salate de legume
Aripi de raţă cu varză

Aripi de raţă cu varză

Se spală raţă şi se pune la fiert. Varza se toacă, se taie... cum o face fiecare pentru mâncarea

2 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Cighir a la "Ciobeni"

Cighir a la "Ciobeni"

Se spală foarte bine toate măruntaiele cu apă rece şi se taie în bucăţi potrivite. Rinichiul

3 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Ce combinatie minunata!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Orez cu legume si kaizer