autor:

Alice Ciobanu

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Coaste de porc cu miere si ghimbir

Autor: Alice Ciobanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 ianuarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice Ciobanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 ianuarie 2012

Ingrediente
1 kg coaste de porc, 150 ml miere lichida, o portocala, coaja si sucul, 1 lingurita pudra de gimbir, 2 lingurite mustar, 1 lingura de condiment "five spice" (anason stelat, seminte de fenicul, cuisoare, scortisoara, piper)

Dificultate: Redusa Timp: 55 min

2 voturi

Mod de preparare

Astfel ca pentru a obtine aceste coaste suculente, trebuie mai intai sa puneti coastele intr-o cratita larga si sa puneti apa cat sa le cuprinda putin si pe deasupra.
Lasati pe foc pana ce da in clocot apoi reduceti flacara si fierbeti inabusit pret de 35 minute.
Intr-un bol amestecati bine mierea cu mustarul si condimentele, amestecul turnati-l peste coastele inabusite si continuati fierberea pana ce sosul scade si se ingroasa.
Apoi incingeti bine gratarul si puneti coastele pe gratarul sfaraind si frigeti-le pe fiecare parte maxim 4-5 minute.
Voila!
Serviti-le rumene si aburinde, cu mana alaturi de salata de rosii cu ceapa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc cu miere si ghimbir" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmalute usoare din carne de pui si ciuperci

Sarmalute usoare din carne de pui si ciuperci

Pregatim compozitia pentru umplutura: Adaugam la carnea tocata de pui: ceapa tocata (putin calita

3 voturi    0 comentarii
4h
Mancaruri cu carne
Aripi de pui Buffalo cu sos de smantana si ceapa verde

Aripi de pui Buffalo cu sos de smantana si ceapa verde

Amestecam ingredientele uscate si le presaram peste aripile de pui; le pudram bine pentru ca acestea

5 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

55 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg coaste de porc
  • 150 ml miere lichida
  • o portocala
  • coaja si sucul
  • 1 lingurita pudra de gimbir
  • 2 lingurite mustar
  • 1 lingura de condiment "five spice" (anason stelat
  • seminte de fenicul
  • cuisoare
  • scortisoara
  • piper)

Raporteaza reteta

Retete
de Alice Ciobanu
Salată de leurdă

Salată de leurdă

Se spală bine leurda şi toate celelalte, se taie potrivit, se amestecă şi se stropeşte cu ulei

10 voturi    2 comentarii
30 min
Salate de legume
Aripi de raţă cu varză

Aripi de raţă cu varză

Se spală raţă şi se pune la fiert. Varza se toacă, se taie... cum o face fiecare pentru mâncarea

2 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Cighir a la "Ciobeni"

Cighir a la "Ciobeni"

Se spală foarte bine toate măruntaiele cu apă rece şi se taie în bucăţi potrivite. Rinichiul

3 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Ce combinatie minunata!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Creier de porc cu ceapa Creier de porc cu ceapa

Se alege creierul de porc de cheagurile de sange, apoi se opareste 10 minute in apa clocotita cu putina sare si o lingurita de otet.

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tocanita cu ficatei de pui Tocanita cu ficatei de pui

Se curata si taie ceapa marunt. Se pune tuciul pe foc sa se incinga, se adauga uleiul, apoi ceapa si se lasa sa se caleasca la foc mic

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Friptura de pui cu sos de vin