Spalam coastele cu apa rece si le stergem cu servetele de bucatarie, apoi le asezam intr-o tava unsa cu putin ulei.
Separat, ceapa si usturoiul le curatam si le punem intr-un blender, peste, adaugam condimentele de carne, putina sare, busuiocul, cimbrul si cescuta de suc de rosii. Dam drumul la bleder si este gata pana cand toate ingredientele s-au facut o pasta.
Cu aceasta pasta ungem frumos pe ambele parti coastele, mai adaugam si o cescuta cu apa si le dam la cuptorul incins pentru 40 minute acoperite cu capac sau cu folie de aluminiu, iar dupa acest timp, inlaturam capacul si lasam pana se rumenesc frumos pe ambele parti. (intre timp le mai intoarcem si mai stropim carnea cu sosul din tava).
Servim cu salata si/sau garnitura, muraturi sau ce va place!
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii