autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Coaste de porc la cuptor

Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 aprilie 2010

Ingrediente
3 kg piept de Porc, 30 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor, 10 gr Piper

Dificultate: Medie Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Se iau 3 kg piep de porc impanat, se portioneaza , se pun intr-o tava, se condimenteaza cu piper si se pune Maggi Secretul Gustului Intensavor, se mai adauga o cana de apa si se baga la cuptor la foc mic; cam dupa 1/2 ora se scurge grasimea; se repeta de 2, 3 ori. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Coaste de porc la cuptor

Coaste de porc la cuptor

Spalam coastele cu apa rece si le stergem cu servetele de bucatarie, apoi le asezam intr-o tava unsa

1 vot    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Coaste de Porc si cartofi la cuptor

Coaste de Porc si cartofi la cuptor

Cartofii se spala se curata si se taie cu cubulete potrivite. Intr-o tava unsa cu unt se aseaza catofii

7 voturi    7 comentarii
45 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 3 kg piept de Porc
  • 30 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor
  • 10 gr Piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Rinichi de porc cu usturoi