autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Coaste de porc la cuptor

Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 aprilie 2010

Ingrediente
3 kg piept de Porc, 30 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor, 10 gr Piper

Dificultate: Medie Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Se iau 3 kg piep de porc impanat, se portioneaza , se pun intr-o tava, se condimenteaza cu piper si se pune Maggi Secretul Gustului Intensavor, se mai adauga o cana de apa si se baga la cuptor la foc mic; cam dupa 1/2 ora se scurge grasimea; se repeta de 2, 3 ori. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Coaste de Porc si cartofi la cuptor

Coaste de Porc si cartofi la cuptor

Cartofii se spala se curata si se taie cu cubulete potrivite. Intr-o tava unsa cu unt se aseaza catofii

7 voturi    7 comentarii
45 min
Fripturi
Coaste de porc la cuptor

Coaste de porc la cuptor

Pasul 1: Tocam marunt cimbrul si frunzele de salvie. Pregatim un bol mare in care zdrobim usturoiul. Adaugam

208 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 3 kg piept de Porc
  • 30 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor
  • 10 gr Piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

4 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Saramura de pui