autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Coaste de porc la cuptor

Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 aprilie 2010

Ingrediente
3 kg piept de Porc, 30 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor, 10 gr Piper

Dificultate: Medie Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Se iau 3 kg piep de porc impanat, se portioneaza , se pun intr-o tava, se condimenteaza cu piper si se pune Maggi Secretul Gustului Intensavor, se mai adauga o cana de apa si se baga la cuptor la foc mic; cam dupa 1/2 ora se scurge grasimea; se repeta de 2, 3 ori. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Coaste de porc glazurate, la cuptor, cu cartofi cu rozmarin

Coaste de porc glazurate, la cuptor, cu cartofi cu rozmarin

Amestecam intr-un bol usturoiul dat prin presa cu sarea, boiaua, piperul, ulei si condimentele cu

3 voturi    0 comentarii
2h 40 min
Retete de Craciun
Coaste de porc la cuptor

Coaste de porc la cuptor

Spalam coastele cu apa rece si le stergem cu servetele de bucatarie, apoi le asezam intr-o tava unsa

1 vot    0 comentarii
2h
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 3 kg piept de Porc
  • 30 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor
  • 10 gr Piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
LEGUME UMPLUTE