Ciocolata se topeste la bain-marie si apoi se adauga untul pana la omogenizare completa si cafeaua solubila.Separat se bat galbenusele peste care se toarna treptat laptele fierbinte pana se obtine o spuma densa si se incorporeaza in amestecul de ciocolata.La aceasta crema se poate adauga un paharel de whisky sau rom. Fructele taiate cubulete se inmoaie in crema delicioasa obtinuta.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii