autor:

Fara foto

» » Spume si creme dulci

Cocktail de crema cu ciocolata si fructe.

Autor: Marian Radulescu (Bucatar sef)   
   Specific: 

Statele Unite


    Reteta postata pe: 09 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marian Radulescu (Bucatar sef)   
Specific:  

Statele Unite


Reteta postata pe: 09 iunie 2008

Ingrediente
250g ciocolata amaruie,125g unt 3 galbenusuri de ou, 25cl lapte, lingurite cafea solubila, 3 kiwi, 2 pere, 200g mandarine sau portocale,4-5 rondele de ananas,250g capsune sau alte fructe de sezon.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ciocolata se topeste la bain-marie si apoi se adauga untul pana la omogenizare completa si cafeaua solubila.Separat se bat galbenusele peste care se toarna treptat laptele fierbinte pana se obtine o spuma densa si se incorporeaza in amestecul de ciocolata.La aceasta crema se poate adauga un paharel de whisky sau rom. Fructele taiate cubulete se inmoaie in crema delicioasa obtinuta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cocktail de crema cu ciocolata si fructe." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Crema Chantilly (frisca)

Crema Chantilly (frisca)

Se bate cu telul sau cu mixerul smantana pana se intareste un pic, dupa care se adauga zaharul si

4 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Spume si creme dulci
Curd de capsuni

Curd de capsuni

Taiem capsunile in felii. Pregatim aragazul si o cratita in care punem apa, zeama de lamaie

0 voturi    0 comentarii
50 min
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 250g ciocolata amaruie,125g unt 3 galbenusuri de ou
  • 25cl lapte, lingurite cafea solubila
  • 3 kiwi
  • 2 pere
  • 200g mandarine sau portocale,4-5 rondele de ananas,250g capsune sau alte fructe de sezon.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Jeleu din struguri Kis Mis Jeleu din struguri Kis Mis

Am curatat boabele de struguri, am indepartat coditele, apoi i-am trecut sub jet de apa rece. Am pus boabele de struguri la fiert cu

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Pasta de porumbe (poroambe) Pasta de porumbe (poroambe)

Bobitele de porumbe se curata de codite si se spala in mai multe ape reci. Se acopera cu apa si se fierb cca 15-20 minute de la primul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Supa de rosii crema - de post