Sarezi si condimentezi bucatile de pui dupa gust, le ungi cu doua linguri de ulei si le frigi in cuptor, timp de 40-50 minute, stropindu-le din cand in cand cu sosul din tava. Le lasi sa se raceasca, apoi cureti carnea de pe oase si o tai in cubulete. Amesteci uleiul ramas cu otetul, boiaua, sare si piper dupa gust. Stropesti carnea cu acest amestec si o lasi la marinat timp de 30 de minute. Cureti si speli ceapa, castravetii, ridichiile.Tai ceapa marunt, rosiile cubulete, ridichiile in sferturi, castravetii rondele, iar maslinele in felioare. Amesteci cubuletele de pui scurse cu legumele, adaugi iaurtul si mararul tocat fin si amesteci usor. Repartizezi cocktailul in boluri tapetate cu foi de salata si torni deasupra sosul in care ai marinat carnea. Servesti cocktailul dupa ce l-ai tinut la rece pentru 1/2 de ora. Pofta Buna

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii