autor:

Fara foto

» » , Cocktailuri si lichioruri, Sucuri si compoturi de fructe

Cocktail fortifiant

Autor: Caravan Beatrice (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Caravan Beatrice (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
750 suc de prtocale, 1 banana, 100g telina, 200g morcovi, sucul unei lamai, 8 cuburi de gheata

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

2 voturi

Mod de preparare

Curatati si taiati fructele si legumele si turnati-le in blender, se mixeaza 1 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cocktail fortifiant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sucuri si compoturi de fructe
Compot de gutui

Compot de gutui

Se spala gutuile, se curata (nu de coaja), se taie felii sau cubulete, se pun in borcane (cam o gutuie

34 voturi    20 comentarii
2h
Sucuri si compoturi de fructe
Nectar de corcoduse

Nectar de corcoduse

Corcodusele curatate de codite si frunze, le spalam bine cu apa rece si le punem intr-o oala mare

5 voturi    7 comentarii
1h 20 min
Sucuri si compoturi de fructe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 iunie 2010

    Super !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

    Mmmm ce bunatate!

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

2 voturi

Ingrediente

  • 750 suc de prtocale
  • 1 banana
  • 100g telina
  • 200g morcovi
  • sucul unei lamai
  • 8 cuburi de gheata

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sucuri si compoturi de fructe

Nectar din pere padurete (salbatice) Nectar din pere padurete (salbatice)

 Se curata perele cu un cutit economic (ele sunt mici ca dimensiune si astfel dam cat mai putin la o parte), de coaja, apoi le

0 voturi    0 comentarii
45 min
Bauturi
Compot de piersici Compot de piersici

In borcanele curate si uscate se pun cate 4 linguri de zahar, apoi felii subtiri (desprinse de pe sambure cu un cutit) de piersica de

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Sirop de catina