autor:

Dachman Laura

» » , , , , , Aperitive, Dulciuri diverse, Inghetate, Prajituri, Spume si creme dulci, Torturi

Coconut Cheesecake

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iulie 2010

Ingrediente
Pentru crusta, 200 gr biscuiti cu unt si cereale, sfaramitati, 100 gr unt, topit, , Pentru umplutura, 10 gr gelatina, 250 ml lichior de cocos, 2 lingurite esenta de rom, 500 gr branza Quark (sau alta crema de branza), 200 gr zahar pudra

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Pentru crusta, incalzeste cuptorul la 200°C.Unge cu unt o tava rotunda de 20 cm diametru.
Intr-un vas amesteca biscuitii sfarmitati cu untul.Pune acest amestec in tava pregatita si preseaza-l pe toata suprafata bazei in mod egal.Da crusta la copt 10-12 minute apoi scoate-o din cuptor si las- sa se raceasca complet.
Dupa ce crusta s-a racit, prepara umplutura.Inmoaie gelatina in 50 ml lichior de cocos si las-o sa stea 10 minute apoi incalzeste-o usor , dar nu o fierbe.Intr-un vas amesteca restul ingredientelor apoi incoporeaza gelatina incalzita.
Toarna umplutura peste crusta si da totul la rece pana a 2-a zi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Coconut Cheesecake" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort Medovnik

Tort Medovnik

Pentru blat: batem ouale cu zaharul la bain marie. Separat incalzim mierea cu untul pana incep sa

54 voturi    16 comentarii
3h 30 min
Torturi
Tort de morcovi

Tort de morcovi

Pentru cele 2 blaturi se amesteca intr-un bol faina, praful de copt, bicarbonatul, sarea, scortisoara

0 voturi    0 comentarii
3h
Torturi

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

    Rapid si gustos!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 22 iulie 2010

    Rapid, frumos si bun.

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 20 iulie 2010

    Deosebit,arata trasnet!

    • Eugenia Bogdan

      Eugenia Bogdan (Chef de cuisine) , 20 iulie 2010

      arata excelent!!! felicitari!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 20 iulie 2010

      Tare bine mai aratã!!!felicitãri!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 20 iulie 2010

      Foarte fina si elegant prezentata!*****

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 19 iulie 2010

      Cred ca e foarte bun,arata bine!!!!!*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • Pentru crusta
  • 200 gr biscuiti cu unt si cereale
  • sfaramitati
  • 100 gr unt
  • topit
  • Pentru umplutura
  • 10 gr gelatina
  • 250 ml lichior de cocos
  • 2 lingurite esenta de rom
  • 500 gr branza Quark (sau alta crema de branza)
  • 200 gr zahar pudra

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Rapid si gustos!

Adauga reteta
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si caise Tort cu ciocolata si caise

Se topeste ciocolata si se incorporeaza cate putin, untul. Se lasa sa se raceasca. Se mixeaza albusurile cu un praf de sare, apoi cu

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Tort cu jeleu de zmeura si crema mascarpone Tort cu jeleu de zmeura si crema mascarpone

Blatul: Untul la temperatura camerei se mixeaza impreuna cu zaharul pudra. Se adauga pe rand, cate un ou, mixand bine dupa fiecare.

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tarta cu crema de branza si mac