Pentru crusta, incalzeste cuptorul la 200°C.Unge cu unt o tava rotunda de 20 cm diametru.
Intr-un vas amesteca biscuitii sfarmitati cu untul.Pune acest amestec in tava pregatita si preseaza-l pe toata suprafata bazei in mod egal.Da crusta la copt 10-12 minute apoi scoate-o din cuptor si las- sa se raceasca complet.
Dupa ce crusta s-a racit, prepara umplutura.Inmoaie gelatina in 50 ml lichior de cocos si las-o sa stea 10 minute apoi incalzeste-o usor , dar nu o fierbe.Intr-un vas amesteca restul ingredientelor apoi incoporeaza gelatina incalzita.
Toarna umplutura peste crusta si da totul la rece pana a 2-a zi.
Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii