Cocos cu macaroane mici

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Cocos cu macaroane mici

Ingrediente

  • 1/2 cocos de tara
  • 500 gr macaroane mici
  • 3 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 betisor scortisoara
  • Apa
  • Sare oregano
  • Gouda pentru servire
  • 1-2 linguri margarina/ulei
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 1 pahar vin rosu

Mod de preparare

Spalam bine cocosul si il portionam. Curatam ceapa si usturoiul, le spalam si le taiem marunt. Punem in cratita ulei sa se ncinga. Adaugame ceapa si usturoiul si amestecam 2-3 minute. Adaugam carnea de cocos si amestecm de doua trei ore. Stingem cu vin si lasam 2 minute. Adaugam pasta de tomate, oregano si apa si lasam sa fiarba bine. Inainte cu 5 minute sa oprim focul adaugam sarea peste carne si amestecam. Punem apa cu sare sa fiarba, cind clocoteste apa adaugam macaroanelesi fierbem 13-15 minute. Dupa ce au fiert le scurgem si trecem pe sub un jet de apa rece. Punem margarina /ulei in cratita sa se incinga si apoi adaugam macaroanele amestecam 2-3 ori si servim cu carne si sos si gouda.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...

Spuma de capsuni
Ardei umpluţi (slow cooker)

Ardei umpluţi (slow cooker)

Ardei umpluţi (slow cooker)
Gem de cirese

Gem de cirese

Reteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.

Gem de cirese
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor