autor:

Gustos_Ro

» » Aperitive

Cocurei ca in Maramures

Autor: Gustos_Ro (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 ianuarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gustos_Ro (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 ianuarie 2014

Ingrediente
500 g faina de malai, 1 lingura faina alba, 1 lingura zahar, ½ lingurita sare, ½ lingurita bicarbonat, 1 cutie lapte bătut (490 ml)

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Malaiul se pune intr-un bol, dupa care se adauga restul ingredientelor.



Se amesteca pana se obtine o coca groasa.



Se unge tigaia cu ulei apoi se ia cate o ligura de compozitie si se pune la prajit.



Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara “Descopera traditiile culinare romanesti” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Gold Maya si Kotanyi Romania.



Reteta traditionala din Maramures ”Cocurei” a fost oferita de Complex Lostrita, din Blidari, judetul Maramures si a fost preparata de Dan Silviu Boerescu de la Bucatarescu.ro, in cadrul Campaniei ”Descopera traditiile culinare romanesti!”. Fotografiile retetei au fost realizate de Point Studio.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cocurei ca in Maramures" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza

"Labaneh" de Jerash aromat

Prepararea iaurtului(”laban”) Se incalzeste laptele la foc mic pana fierbe; se lasa sa se raceasca

9 voturi    4 comentarii
72h
Aperitive cu brinza
Tarta cu branza si dovlecei

Tarta cu branza si dovlecei

Pregatim aluatul amestecand toate ingredientele; smantana, oul si untul sa fie pe cat posbil nu foarte

0 voturi    1 comentariu
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mariana-Gabriela Vladut , 26 ianuarie 2014

    Stia bunica de "Gold maya, Kotany"....?????????

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • 500 g faina de malai
  • 1 lingura faina alba
  • 1 lingura zahar
  • ½ lingurita sare
  • ½ lingurita bicarbonat
  • 1 cutie lapte bătut (490 ml)

Raporteaza reteta

Retete
de Gustos_Ro
Pilaf cu pui si legume la Philips Multicooker

Pilaf cu pui si legume la Philips Multicooker

Philips Multicooker are un program special pentru pilaf si instructiuni pentru preparare. Dupa 40

7 voturi    4 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Berbecut cu sos de legume

Berbecut cu sos de legume

Pulpa de berbecut impreuna cu usturoiul, piperul, sarea, foile de dafin, uleiul de masline si vinul

2 voturi    1 comentariu
1h 40 min
Fripturi
Vinete umplute - reteta din Muntenia

Vinete umplute - reteta din Muntenia

Se taie vinetele in doua pe lungime si se pun in apa cu sare pentru 30 de minute. Se scot din apa,

10 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Rosi umplute cu branza