Spalam fileurile si le punem intr-o tava de jena. Curatam cepele de arpagic si usturoiul si le punem peste cod in tava adaugand si cutia de rosii taiate cu sos de rosii. Mentionez ca am facut de multe ori peste cu rosii, dar puneam rosii in tava si apoi veneam cu pestele deasupra, daca punem pestele si rosiile deasupra,atunci pestele va avea alt gust, mult mai bun. Bagam codul la cuptor pentru 30 - 40 minute. Separat fierbem si fasolea galbena pe care apoi o pregatim cu ulei din samburi de struguri si otet de mere cu miere. O facem ca pe o salata cu ulei si otet si putem adauga si mujdei de usturoi, pe care eu il fac cu lapte batut. Dupa ce s-a facut si pestele il punem in farfurie alaturi de o salata de fasole galbena. Este o mancare usoara si foarte gustoasa.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii