autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu peste

Cod Alaska cu rosii si fasole galbena

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 octombrie 2009

Ingrediente
3 fileuri de cod Alaska, 5 - 6 cepsoare mici de arpagic, 5 - 6 cateii de usturoi, 1 cutie rosii tocate in suc de rosii Pomodorre, 500 gr fasole galbena pentru fiert, 2 linguri de ulei din samburi de struguri, sare, piper proaspat macinat, boaia de ardei rosu dulce

Dificultate: Redusa Timp: 1h

10 voturi

Mod de preparare

Spalam fileurile si le punem intr-o tava de jena. Curatam cepele de arpagic si usturoiul si le punem peste cod in tava adaugand si cutia de rosii taiate cu sos de rosii. Mentionez ca am facut de multe ori peste cu rosii, dar puneam rosii in tava si apoi veneam cu pestele deasupra, daca punem pestele si rosiile deasupra,atunci pestele va avea alt gust, mult mai bun. Bagam codul la cuptor pentru 30 - 40 minute. Separat fierbem si fasolea galbena pe care apoi o pregatim cu ulei din samburi de struguri si otet de mere cu miere. O facem ca pe o salata cu ulei si otet si putem adauga si mujdei de usturoi, pe care eu il fac cu lapte batut. Dupa ce s-a facut si pestele il punem in farfurie alaturi de o salata de fasole galbena. Este o mancare usoara si foarte gustoasa.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cod Alaska cu rosii si fasole galbena" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de pangasius cu sos alb

File de pangasius cu sos alb

Pestele se tamponeaza cu prosop de hartie pentru a elimina surplusul de apa. Apoi il condimentam

2 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu peste
Pastrav somonat cu sos

Pastrav somonat cu sos

- Pastravul somonat se dezoseste, se asaza in tava pe un strat de sare mare. - Il stropim cu zeama

16 voturi    5 comentarii
35 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 august 2012

    O reteta deosebita... Si noua ne place codul tare mult. Este un peste cu carnea alba, slab, gustos si foarte sanatos..

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    Draga Mihaela este foarte bun acest peste,dar daca il gasesti proaspat nu la punga inghetat cum l-am luat eu.Cel inghetat se cunoaste imediat in poza cum apare,pe cand cel proaspat arata mult mai bine.O singura data am cumparat inghetat si sigur nu am sa mai iau.Multumesc de comentarii.

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    Foarte bun! Voi salva acesta reteta si o voi prepara in curand.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2009

      Delicios

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 08 octombrie 2009

      Foarte bun,

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 octombrie 2009

      Bun,bun,super bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

  • 3 fileuri de cod Alaska
  • 5 - 6 cepsoare mici de arpagic
  • 5 - 6 cateii de usturoi
  • 1 cutie rosii tocate in suc de rosii Pomodorre
  • 500 gr fasole galbena pentru fiert
  • 2 linguri de ulei din samburi de struguri
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • boaia de ardei rosu dulce

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

valentina ionita (Chef de cuisine)

O reteta deosebita... Si noua ne place codul tare mult. Este un peste cu carnea alba, slab, gustos si foarte sanatos..

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
PANGASIUS PANE