Se spala pestele cu apa rece, se zvanta si se stropeste cu zeama de lamaie. Ciupercile se curata si se taie in doua, prazul - spalat si curatat - se taie rondele. Se lasa pestele sa se scurga bine, se sareaza, se da prin faina si se prajeste in 3 linguri de ulei incins, intre 3-5 minute pe fiecare parte (la foc potrivit). In restul de ulei se prajesc ciupercile si rondelele de praz, dupa care se adauga vinul, smantana si untul sau margarina. Se acopera tigaia cu un capac si se lasa sosul sa fiarba incet, la foc mic, circa 3 minute. Se gusta de sare si piper si se serveste langa codul prajit, eventual si cu cartofi fierti.Se spala pestele cu apa rece, se zvanta si se stropeste cu zeama de lamaie. Ciupercile se curata si se taie in doua, prazul - spalat si curatat - se taie rondele. Se lasa pestele sa se scurga bine, se sareaza, se da prin faina si se prajeste in 3 linguri de ulei incins, intre 3-5 minute pe fiecare parte (la foc potrivit). In restul de ulei se prajesc ciupercile si rondelele de praz, dupa care se adauga vinul, smantana si untul sau margarina. Se acopera tigaia cu un capac si se lasa sosul sa fiarba incet, la foc mic, circa 3 minute. Se gusta de sare si piper si se serveste langa codul prajit, eventual si cu cartofi fierti.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii