Inmuiati fasolea cu o seara inainte in apa rece.
Scurgeti-o (a doua zi), puneti-o intr-o cratita impreuna cu o ceapa curatata, foaia de dafin si crenguta de cimbru, acoperiti-o cu apa si puneti-o pe foc. Lasati-o sa fiarba aproximativ 50 de minute (din momentul cand da in clocot) si scurgeti-o din nou.
Puneti fasolea inapoi in cratita, sarati-o, piperati-o si turnati peste ea o lingura de ulei.
# Intre timp, incingeti cuptorul la 210gr..
Spalati si zvantati rosiile si ardeiul iute. Taiati rosiile in doua si indepartati semintele prin presare usoara. Curatati ardeiul de nervuri si seminte si taiati-l fasii. Curatati cealalta ceapa si taiati-o rondele.
Asezati rondelele de ceapa pe fundul unei forme termorezistente. Puneti peste ele cele patru fileuri de cod, jumatatile de rosii si fasiile de ardei iute. Adaugati sare, piper si dati pestele 20 de minute la cuptorul incins.
Serviti-l cald, impreuna cu salata de fasole.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii