Se spala fileurile de peste, se zvanta cu un stergar de bucatarie, se taie bucati mai mari, se stropesc cu zeama de lamaie, se sareaza si se pipereaza.
Se toaca ceapa si se caleste in untul incins. Se adauga ciupercile taiate felii mai groase, apoi bucatile de peste si se dunstuiesc toate, circa 5 minute, amestecand cu grija.
Se toarna deasupra apa si vinul si se lasa sa fiarba, cu capac, 20 de minute. Se scoate pestele si se pune deoparte, la cald, si se incorporeaza in sosul din cratita faina amestecata cu putina apa. Se lasa sa fiarba la foc mai mare, aproximativ 8 minute, se adauga smantana si se gusta sosul de zahar, sare si piper. Se aseaza pestele pe un platou, se acopera cu putin sos, iar restul de sos se serveste separat. Se garniseste cu marar tocat si felii de lamaie si se serveste cu cartofi fierti, natur.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii