Se spala fileurile de peste, se zvanta cu un stergar de bucatarie, se taie bucati mai mari, se stropesc cu zeama de lamaie, se sareaza si se pipereaza.
Se toaca ceapa si se caleste in untul incins. Se adauga ciupercile taiate felii mai groase, apoi bucatile de peste si se dunstuiesc toate, circa 5 minute, amestecand cu grija.
Se toarna deasupra apa si vinul si se lasa sa fiarba, cu capac, 20 de minute. Se scoate pestele si se pune deoparte, la cald, si se incorporeaza in sosul din cratita faina amestecata cu putina apa. Se lasa sa fiarba la foc mai mare, aproximativ 8 minute, se adauga smantana si se gusta sosul de zahar, sare si piper. Se aseaza pestele pe un platou, se acopera cu putin sos, iar restul de sos se serveste separat. Se garniseste cu marar tocat si felii de lamaie si se serveste cu cartofi fierti, natur.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii