Pestele se taie in bucatele de 8 cm, se trec prin faina si se prajesc in ulei incins, pe ambele fete. In uleiul ramas din tigaie,se prajesc cartofii, taiati marunt. Cuptorul se incalzeste in prealabil. Cartofii si pestele se pun intr-un vas yena pentru cuptor, se adauga rosiile maruntite si sosul lor, usturoiul pisat, sare piper,menta uscata. Vasul se da la cuptor pentru 30 minute, pana scade sosul. Se serveste cald.Este o mancare usoara si fara prea multe calorii.Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii