Pestele se taie in bucatele de 8 cm, se trec prin faina si se prajesc in ulei incins, pe ambele fete. In uleiul ramas din tigaie,se prajesc cartofii, taiati marunt. Cuptorul se incalzeste in prealabil. Cartofii si pestele se pun intr-un vas yena pentru cuptor, se adauga rosiile maruntite si sosul lor, usturoiul pisat, sare piper,menta uscata. Vasul se da la cuptor pentru 30 minute, pana scade sosul. Se serveste cald.Este o mancare usoara si fara prea multe calorii.Pofta buna !!!
Reteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - SimitPunem la fiert inimile cu pipotele in apa rece.
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaligutaFoi: Intr-un bol se pun ouale impreuna cu zaharul.
Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caiseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii