autor:

mihaela cecilia

» » Mancaruri cu peste

Cod cu spanac

Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 aprilie 2010

Ingrediente
500g file cod, 1 kg spanac proaspat, 3-4 oua, 150g mozzarela sau cascaval, 2 cepe rosii, 3-4 catei de usturoi, suc de lamaie, sare, piper, unt pentru uns tava, 2 linguri de smantana(optional)

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Codul se spala si se tamponeaza cu hartie pentru a se usca,se aseaza intr-o tava dupa care se stropeste cu lamaie si se da la cuptorul preincalzit pentru 10 minute. Spanacul se spala, se fierbe in apa cu sare, se lasa sa se raceasca si apoi se toaca. Se incinge putin ulei intr-o tigaie si se caleste ceapa taiata si usturoiul maruntit. Se adauga spanacul peste ceapa calita si smantana, daca doriti, se mai lasa sa dea 2-3 clocote si apoi se stinge focul. Se unge o tava inalta cu unt, se aseaza spanacul, apoi se aseaza pestele , se toarne deasupra ouale batute bine si la urma mozzarela sau cascaval ras. Se da la cuptor pana se rumeneste frumos deasupra. Se poate servi cu salata de rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cod cu spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Ciorba de peste

Ciorba de peste

Intr-o cratita se toarna apa si se pune la fiert. Se pregatesc legumele spalte si curatate: morcovii-rondele,

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste
File de rechin cu legume

File de rechin cu legume

Am pus la prajit fileu-rile de rechin condimentate cu putina sare si condimente pentru peste. Legumele

2 voturi    1 comentariu
35 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

    Apetisant...eu sunt o mare amatoare de peste...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    Foarte gustos! Imi plac si pestele si spanacul.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2010

    Imi place enorm...

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 11 aprilie 2010

      Nu sint mare amatoare de peste,dar,dupa felul cum arata,cred ca e f.bun.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 11 aprilie 2010

      ce bun!!!Felicitari!

    • lucica mihaila

      lucica mihaila (Chef de cuisine) , 10 aprilie 2010

      Imi place ! - am sa incerc si eu.

    • Fara foto

      FlyingRoo , 10 aprilie 2010

      O reteta minunata, un alt mod de a pregati pestele, mai sanatos decat prajelile.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 500g file cod
  • 1 kg spanac proaspat
  • 3-4 oua
  • 150g mozzarela sau cascaval
  • 2 cepe rosii
  • 3-4 catei de usturoi
  • suc de lamaie
  • sare
  • piper
  • unt pentru uns tava
  • 2 linguri de smantana(optional)

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela cecilia
SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se marineaza 15 minute in 2 linguri de ulei de masline si

11 voturi    8 comentarii
30 min
Salate cu carne
Ardei copti pane

Ardei copti pane

Ardeii se coc, se curata de pielita si se aseaza pe un platou pe care s-au asezat in prealabil servetele

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt dupa care se caleste in putin ulei; morcovii se curata,

6 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

mirey (Chef de cuisine)

Apetisant...eu sunt o mare amatoare de peste...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
paste gratin