Codul se spala si se tamponeaza cu hartie pentru a se usca,se aseaza intr-o tava dupa care se stropeste cu lamaie si se da la cuptorul preincalzit pentru 10 minute. Spanacul se spala, se fierbe in apa cu sare, se lasa sa se raceasca si apoi se toaca. Se incinge putin ulei intr-o tigaie si se caleste ceapa taiata si usturoiul maruntit. Se adauga spanacul peste ceapa calita si smantana, daca doriti, se mai lasa sa dea 2-3 clocote si apoi se stinge focul. Se unge o tava inalta cu unt, se aseaza spanacul, apoi se aseaza pestele , se toarne deasupra ouale batute bine si la urma mozzarela sau cascaval ras. Se da la cuptor pana se rumeneste frumos deasupra. Se poate servi cu salata de rosii.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii