Ceapa se taie marunt,ardeii fasii,cartofii cubulete,iar rosiile jumatati.Pestele se portioneaza,se sareaza,se pipereaza,se da prin faina si se prajeste .In uleiul ramas se inabusa ceapa si ardeii.Se adauga pasta de tomate,3 cani de apa fierbinte,cartofii,verdeturile tocate,cimbru,sare si piper.Se lasa sa fiarba,iar dupa 5 minute se pun legumele intr-o cratita,si peste ele se adauga bucatile de peste.Deasupra bucatilor de peste asezam cate o jumatate de rosie.Se introduce cratita la cuptor ptr.30-35 minute la foc moderat.Inainte cu 5 minute de a fi gata ,stropim pestele cu vin.Se serveste si cald si rece.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii