autor:

zana b.

» » Mancaruri cu peste

Cod cu verdeturi

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iunie 2009

Ingrediente
1kg cod,150ml ulei,3 linguri pasta de tomate,3 rosii,1/2 kg cartofi,2 ardei grasi galbeni,1 ceapa, vin alb,marar,patrunjel,cimbru,sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se taie marunt,ardeii fasii,cartofii cubulete,iar rosiile jumatati.Pestele se portioneaza,se sareaza,se pipereaza,se da prin faina si se prajeste .In uleiul ramas se inabusa ceapa si ardeii.Se adauga pasta de tomate,3 cani de apa fierbinte,cartofii,verdeturile tocate,cimbru,sare si piper.Se lasa sa fiarba,iar dupa 5 minute se pun legumele intr-o cratita,si peste ele se adauga bucatile de peste.Deasupra bucatilor de peste asezam cate o jumatate de rosie.Se introduce cratita la cuptor ptr.30-35 minute la foc moderat.Inainte cu 5 minute de a fi gata ,stropim pestele cu vin.Se serveste si cald si rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cod cu verdeturi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de cod cu orez si verdeturi

File de cod cu orez si verdeturi

Imi place pestele fiindca-i usor, te satura fara sa iti dea senzatia ca esti imbuibat si de aceea

5 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu peste
Hering marinat cu legume

Hering marinat cu legume

Se curata heringul (capul si aripioarele se arunca) si se spala cu apa rece si se pune la congelat.

51 voturi    12 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1kg cod,150ml ulei,3 linguri pasta de tomate,3 rosii,1/2 kg cartofi,2 ardei grasi galbeni,1 ceapa, vin alb,marar,patrunjel,cimbru,sare,piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos

Întâi de toate pregatim carnea de scoici pentru frigarui. Luam scoicile (eu am avut de balta, de Jijia mai exact, de unde

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Peste umplut cu varza-specialitate dobrogeana