Ceapa se taie marunt,ardeii fasii,cartofii cubulete,iar rosiile jumatati.Pestele se portioneaza,se sareaza,se pipereaza,se da prin faina si se prajeste .In uleiul ramas se inabusa ceapa si ardeii.Se adauga pasta de tomate,3 cani de apa fierbinte,cartofii,verdeturile tocate,cimbru,sare si piper.Se lasa sa fiarba,iar dupa 5 minute se pun legumele intr-o cratita,si peste ele se adauga bucatile de peste.Deasupra bucatilor de peste asezam cate o jumatate de rosie.Se introduce cratita la cuptor ptr.30-35 minute la foc moderat.Inainte cu 5 minute de a fi gata ,stropim pestele cu vin.Se serveste si cald si rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii