autor:

Vekas

» » Mancaruri cu peste

Cod la cuptor cu sos pesto

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 august 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 august 2006

Ingrediente
(4portii):4 rosii prunisoare, taiate felii, 2 dovlecei taiati in lungime, 4 fileuri de cod, curatate de pielite(circa 125gr. fiecare),4 linguri sos pesto proaspat pentru servit:4 felii groase de paine, 1 catel de usturoi, taiat in doua, ulei de masline, pentru stropit, felii de lamaie, salata verde asortata, piper negru

Dificultate: Medie Timp: 25 min

9 voturi

Mod de preparare

Se preincalzeste cuptorul la 200 grade C(semnul6). Se unge o tava de copt cu ulei si se aseaza feliile de rosii pe 4 rinduri. Deasupra se aseaza dovleceii si apoi fileurile de cod. Se toarna sosul pesto, se presara piper negru proaspat macinat si se da la cuptor timp de 15-20min. pana cand pestele se patrunde complet- aceasta depinde de grosimea fileului-.Pentru servit , se prajesc feliile de paine pe ambele fete si se freaca cu partea taiata a usturoiului. Dupa aceea, se stropeste codul cu ulei de masline si se aseaza pe farfurie exact in aceasi ordine- codul, rosiilesi dovleceii. Se serveste cu o garnitura de salata verde asortata si cu felii de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cod la cuptor cu sos pesto" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Orez cu piept de pui.si rosii.

Orez cu piept de pui.si rosii.

Dezosam ,spalam si taiem in bucatele pieptul.Rumenim in uleiul de masline,apoi adaugam rosiile taiate

11 voturi    8 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Obletel crocant

Obletel crocant

Se curata obletelul de intestine apoi se spala in mai multe ape reci si se pune intr-o strecuratoare

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

25 min

9 voturi

Ingrediente

  • (4portii):4 rosii prunisoare
  • taiate felii
  • 2 dovlecei taiati in lungime
  • 4 fileuri de cod
  • curatate de pielite(circa 125gr. fiecare),4 linguri sos pesto proaspat pentru servit:4 felii groase de paine
  • 1 catel de usturoi
  • taiat in doua
  • ulei de masline
  • pentru stropit
  • felii de lamaie
  • salata verde asortata
  • piper negru

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Creveti dulci picanti cu usturoi si cu orez(basmati)