Se preincalzeste cuptorul la 200 grade C(semnul6). Se unge o tava de copt cu ulei si se aseaza feliile de rosii pe 4 rinduri. Deasupra se aseaza dovleceii si apoi fileurile de cod. Se toarna sosul pesto, se presara piper negru proaspat macinat si se da la cuptor timp de 15-20min. pana cand pestele se patrunde complet- aceasta depinde de grosimea fileului-.Pentru servit , se prajesc feliile de paine pe ambele fete si se freaca cu partea taiata a usturoiului. Dupa aceea, se stropeste codul cu ulei de masline si se aseaza pe farfurie exact in aceasi ordine- codul, rosiilesi dovleceii. Se serveste cu o garnitura de salata verde asortata si cu felii de lamaie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii