autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu peste

COD PANE CU PLANTE AROMATICE

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iunie 2009

Ingrediente
15g unt, 2 dovlecei de marime mijlocie taiati in felii, 4 fileuri de cod, 2 linguri pasta de masline negre, 3 rosii taiate in felii, Pentru acoperirea fileurilor:, 100g pesmet, 70gcascaval afumat, 70g alune taiate marunt, 2 linguri patrunjel taiat marunr, 1 lingurita busuioc proaspat taiat marunt

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

2 voturi

Mod de preparare

Mai intai se preincalzeste cuptorul la 190 gC.Se topeste untul intr-o tigaie,se adauga feliide de dovlecel si se calesc cateva minute,amestecand,pana ce devin aurii.Se ia o forma de iana care se unge,se aseaza in ea fileurile de cod,peste fiecare fileu se se intinde cate 1/2 lingura pasta de masline,apoi se acopera cu felii de dovlecel si de rosii.Pentru acoperirea fileurilor se amesteca toate ingredientele si se repartizeaza amestecul in mod egal pe fiecare fileu de peste,apasand bine deasupra lor.Se baga forma cu pestele la cuptor pentru 20-25 de minute.Puteti servi cu garnitura de cartofi natur sau salata de andive,orice salata va place.Nu am folosit sare intrucat avem masline si cascaval care au deja sare.Daca vreti mai condimentat puneti sare si piper dupa gust.

Pasata de masline o putei face si in casa.Tot ce trebuie sa faceti,este sa dati malinele prin masina de tocat,sau la blender si sa le frecati cu putina maioneza.
Daca ti-a placut reteta noastra "COD PANE CU PLANTE AROMATICE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Quiche cu somon afumat

Quiche cu somon afumat

Se incalzeste cuptorul la 175°C. Se intinde aluatul brisée intr-o tava de tarta unsa cu unt si

2 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu peste
Pangasius cu legume

Pangasius cu legume

Telina si ardeii se taie cubulete, ceapa se taie marunt si se pun la foc la calit cu putin ulei si

4 voturi    8 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

    Intr-adevar un cod foarte aromat...

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 03 iulie 2009

    Nu este prajeala prea multa? Cu exceptia dovelceilor, totul se face la cuptor.

  • Fara foto

    Silvia , 02 iulie 2009

    Nu este prajeala prea multa deloc, doar dovleceii se calesc foarte putin, pestele se pune la cuptor, nu se prajeste de loc.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 02 iulie 2009

      Suna bine reteta ta doar ca eu nu sunt de acord cu atata prajeala,care face rau la toate in organism, in fine o sa incerc.Pasta de masline se gaseste gata facuta si la Carrefour.Felicitari pentru reteta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

2 voturi

Ingrediente

  • 15g unt
  • 2 dovlecei de marime mijlocie taiati in felii
  • 4 fileuri de cod
  • 2 linguri pasta de masline negre
  • 3 rosii taiate in felii
  • Pentru acoperirea fileurilor:
  • 100g pesmet
  • 70gcascaval afumat
  • 70g alune taiate marunt
  • 2 linguri patrunjel taiat marunr
  • 1 lingurita busuioc proaspat taiat marunt

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

mirey (Chef de cuisine)

Intr-adevar un cod foarte aromat...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Lapti de crap prajiti
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania