COD PANE CU PLANTE AROMATICE

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 15g unt
  • 2 dovlecei de marime mijlocie taiati in felii
  • 4 fileuri de cod
  • 2 linguri pasta de masline negre
  • 3 rosii taiate in felii
  • Pentru acoperirea fileurilor:
  • 100g pesmet
  • 70gcascaval afumat
  • 70g alune taiate marunt
  • 2 linguri patrunjel taiat marunr
  • 1 lingurita busuioc proaspat taiat marunt

Mod de preparare

Mai intai se preincalzeste cuptorul la 190 gC.Se topeste untul intr-o tigaie,se adauga feliide de dovlecel si se calesc cateva minute,amestecand,pana ce devin aurii.Se ia o forma de iana care se unge,se aseaza in ea fileurile de cod,peste fiecare fileu se se intinde cate 1/2 lingura pasta de masline,apoi se acopera cu felii de dovlecel si de rosii.Pentru acoperirea fileurilor se amesteca toate ingredientele si se repartizeaza amestecul in mod egal pe fiecare fileu de peste,apasand bine deasupra lor.Se baga forma cu pestele la cuptor pentru 20-25 de minute.Puteti servi cu garnitura de cartofi natur sau salata de andive,orice salata va place.Nu am folosit sare intrucat avem masline si cascaval care au deja sare.Daca vreti mai condimentat puneti sare si piper dupa gust.

Pasata de masline o putei face si in casa.Tot ce trebuie sa faceti,este sa dati malinele prin masina de tocat,sau la blender si sa le frecati cu putina maioneza.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise