Se spala bine fileurile de peste si se zvanta intr-un servet de bucatarie. Se aleg frunzele de patrunjel, se spala si se zvanta. Se pune faina pe o hartie de calc, se dau fileurile de peste prin faina si se scutura intre palme (ca sa cada excedentul de faina).
Se incing 50 g de unt intr-o tigaie mare si cand se formeaza spuma, se pun fileurile in tigaie si se prajesc 3-4 minute pe fiecare parte, pana ce se rumenesc frumos. Se scot pe un platou si se tin la cald.
Se sterge tigaia in care s-a prajit pestele, se pune in ea untul ramas, se lasa sa se incinga, pana devine maroniu, si se toarna peste fileurile de cod. Se stropesc fileurile imediat si cu zeama de lamaie, se garnisesc cu patrunjel verde (crud sau prajit 30 de secunde in uleiul incins la 185gr.) si se servesc fierbinti.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii