Cojile se pot taia fideluta sau cubulete.
1. Cojile de portocale se tin in apa rece cel putin o ora pentru a se elimina amareala pe care o contin.
2. Se fierb in apa clocotita pana se inmoaie,dupa care se lasa la zvantat.
3. Siropul se prepara din 375 g zahar si se toarna fierbinte peste cojile de portocale zvantate si se lasa pana a doua zi acoperite.
4. Siropul se scurge si se pune din nou la foc,adaugandu-se restul de 375 g zahar si zeama de lamaie .Dupa ce se topeste se adauga cojile.
5. Se dau in cateva clocote si se rastoarna in alt vas.
6. Dupa 3-4 zile se repata operatia.
7. In ultima zi o sa vedeti ca siropul se leaga ca o dulceata.
8. Se lasa la racit si se ambaleaza in borcane.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii