Apa, drojdia, sarea, margarina si faina se amesteca pt a obtine un aluat moale. Se lasa 15 min apoi se intinde o foaie pe care o ungi cu untura si o rulezi. Se taie bucati de 5-10 cm. La fiecare bucata se strang capetele si se mai lasa putin. Se intinde fiecare bucata si se umple cu varza calita, apoi se intinde din nou. Se prajesc,de preferat in tuci,cu putin ulei,stropind colaceii si pe partea de sus cu ulei. Se poate folosi in loc de varza un amestec din cartfi fierti si branza sarata, fiecare preparand dupa gust.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii