autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Colacei cu varza

Autor: mira1981 (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 15 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mira1981 (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 15 ianuarie 2011

Ingrediente
1 cana cu apa calduta, 1/4 cub drojdie, sare, 1 lingura margarina, faina dupa cerinta, untura, varza murata calita in ulei, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Apa, drojdia, sarea, margarina si faina se amesteca pt a obtine un aluat moale. Se lasa 15 min apoi se intinde o foaie pe care o ungi cu untura si o rulezi. Se taie bucati de 5-10 cm. La fiecare bucata se strang capetele si se mai lasa putin. Se intinde fiecare bucata si se umple cu varza calita, apoi se intinde din nou. Se prajesc,de preferat in tuci,cu putin ulei,stropind colaceii si pe partea de sus cu ulei. Se poate folosi in loc de varza un amestec din cartfi fierti si branza sarata, fiecare preparand dupa gust.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Colacei cu varza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Paine din faina de porumb fara gluten

Paine din faina de porumb fara gluten

Se incalzeste cuptorul la 200 de grade. Se unge o tava de 20*20 sau o tava mai lata de chec

16 voturi    7 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu smantana si iaurt

Paine cu smantana si iaurt

Intai de toate scoateti toate ingredientele de la rece, pentru a fi la temperatura camerei. Frecam

0 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 cana cu apa calduta
  • 1/4 cub drojdie
  • sare
  • 1 lingura margarina
  • faina dupa cerinta
  • untura
  • varza murata calita in ulei
  • ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
COZONAC CU COCA OPARITA