autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Colacei cu varza

Autor: mira1981 (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 15 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mira1981 (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 15 ianuarie 2011

Ingrediente
1 cana cu apa calduta, 1/4 cub drojdie, sare, 1 lingura margarina, faina dupa cerinta, untura, varza murata calita in ulei, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Apa, drojdia, sarea, margarina si faina se amesteca pt a obtine un aluat moale. Se lasa 15 min apoi se intinde o foaie pe care o ungi cu untura si o rulezi. Se taie bucati de 5-10 cm. La fiecare bucata se strang capetele si se mai lasa putin. Se intinde fiecare bucata si se umple cu varza calita, apoi se intinde din nou. Se prajesc,de preferat in tuci,cu putin ulei,stropind colaceii si pe partea de sus cu ulei. Se poate folosi in loc de varza un amestec din cartfi fierti si branza sarata, fiecare preparand dupa gust.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Colacei cu varza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Portofele cu branza dulce

Portofele cu branza dulce

Branza se amesteca cu 2-3 linguri de zahar si struguri (un ciorchine). Aluatul (dupa ce s-a decongelat)

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Paine fara framantare

Paine fara framantare

In prima zi, seara pregatesti coca pe care o lasi la crescut minim 12 ore (daca e vara). Eu am lasat-o

11 voturi    7 comentarii
24h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 cana cu apa calduta
  • 1/4 cub drojdie
  • sare
  • 1 lingura margarina
  • faina dupa cerinta
  • untura
  • varza murata calita in ulei
  • ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Foccacia