autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Colacei cu varza

Autor: mira1981 (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 15 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mira1981 (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 15 ianuarie 2011

Ingrediente
1 cana cu apa calduta, 1/4 cub drojdie, sare, 1 lingura margarina, faina dupa cerinta, untura, varza murata calita in ulei, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Apa, drojdia, sarea, margarina si faina se amesteca pt a obtine un aluat moale. Se lasa 15 min apoi se intinde o foaie pe care o ungi cu untura si o rulezi. Se taie bucati de 5-10 cm. La fiecare bucata se strang capetele si se mai lasa putin. Se intinde fiecare bucata si se umple cu varza calita, apoi se intinde din nou. Se prajesc,de preferat in tuci,cu putin ulei,stropind colaceii si pe partea de sus cu ulei. Se poate folosi in loc de varza un amestec din cartfi fierti si branza sarata, fiecare preparand dupa gust.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Colacei cu varza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
COVRIGI CU MAC

COVRIGI CU MAC

Se amesteca faina impreuna cu drojdia,apoi se toarna laptele caldut,se adauga praful de sare,uleiul

10 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Placintele pe lespede ale Menucai

Placintele pe lespede ale Menucai

Am dizolvat drojdia cu zahar si am framintat un aluat putin mai moale, am lasat sa creasca la

14 voturi    14 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 cana cu apa calduta
  • 1/4 cub drojdie
  • sare
  • 1 lingura margarina
  • faina dupa cerinta
  • untura
  • varza murata calita in ulei
  • ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Baghete cu Ricotta