autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Colacei cu varza

Autor: mira1981 (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 15 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mira1981 (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 15 ianuarie 2011

Ingrediente
1 cana cu apa calduta, 1/4 cub drojdie, sare, 1 lingura margarina, faina dupa cerinta, untura, varza murata calita in ulei, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Apa, drojdia, sarea, margarina si faina se amesteca pt a obtine un aluat moale. Se lasa 15 min apoi se intinde o foaie pe care o ungi cu untura si o rulezi. Se taie bucati de 5-10 cm. La fiecare bucata se strang capetele si se mai lasa putin. Se intinde fiecare bucata si se umple cu varza calita, apoi se intinde din nou. Se prajesc,de preferat in tuci,cu putin ulei,stropind colaceii si pe partea de sus cu ulei. Se poate folosi in loc de varza un amestec din cartfi fierti si branza sarata, fiecare preparand dupa gust.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Colacei cu varza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Piinicele  parfumate

Piinicele parfumate

Intii dizolvam drojdia in 1/2 pahar de apa cu 1 lingura de zahar. In vasul mixerului am cernut faina

11 voturi    2 comentarii
3h
Aluaturi si Foietaje
coronita umpluta cu branza

coronita umpluta cu branza

Pentru aluat am procedat asa: am cernut faina intr-un lighenas,am pregatit drojdia cu o lingurita

4 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 cana cu apa calduta
  • 1/4 cub drojdie
  • sare
  • 1 lingura margarina
  • faina dupa cerinta
  • untura
  • varza murata calita in ulei
  • ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu orez Paine cu orez

Fierbeți orezul si lăsați sa se răcească, il puneți in strecurătoare si lăsați sa se scurgă, apoi puneți in blender si il

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Cornulete cu unt