autor:

Tatar Nicu

» » Dulciuri diverse

Colarezi cu lapte

Autor: Tatar Nicu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Tatar Nicu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 octombrie 2009

Ingrediente
Lapte cam 1L, esenta de rom, zahar cam 100 gr., coaja de lamaie, portocala, esenta de vanilie, faina o cana de 450 gr., Daca vrei pui si stafide.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

34 voturi

Mod de preparare

Se pune la fiert laptele, zahar, esente, stafide (daca ai pus). Din faina se face o "ciulama" subtire iar cand laptele fierbe, se pune cu furculita in lapte. Se fierbe pana cand se obtine o consistenta medie (cam ca la orez cu lapte).
Daca ti-a placut reteta noastra "Colarezi cu lapte" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Colarezi cu lapte

Colarezi cu lapte

Din faina,sare si apa facem colarezii(picuram apa in faina si incepem sa frecam intre palme bine

9 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Budinci
Chec simplu

Chec simplu

Într-un castron se pun ouăle întregi. Se bat cu telul sau cu mixerul, se adaugă zahărul, se

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    aangelica , 20 octombrie 2013

    Foarte bun

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 05 noiembrie 2009

    TENTANT

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

34 voturi

Ingrediente

  • Lapte cam 1L
  • esenta de rom
  • zahar cam 100 gr.
  • coaja de lamaie
  • portocala
  • esenta de vanilie
  • faina o cana de 450 gr.
  • Daca vrei pui si stafide.

Raporteaza reteta

aangelica

Foarte bun

Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
tort de pandispan cu ness