autor:

Tatar Nicu

» » Dulciuri diverse

Colarezi cu lapte

Autor: Tatar Nicu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Tatar Nicu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 octombrie 2009

Ingrediente
Lapte cam 1L, esenta de rom, zahar cam 100 gr., coaja de lamaie, portocala, esenta de vanilie, faina o cana de 450 gr., Daca vrei pui si stafide.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

34 voturi

Mod de preparare

Se pune la fiert laptele, zahar, esente, stafide (daca ai pus). Din faina se face o "ciulama" subtire iar cand laptele fierbe, se pune cu furculita in lapte. Se fierbe pana cand se obtine o consistenta medie (cam ca la orez cu lapte).
Daca ti-a placut reteta noastra "Colarezi cu lapte" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Colarezi cu lapte

Colarezi cu lapte

Din faina,sare si apa facem colarezii(picuram apa in faina si incepem sa frecam intre palme bine

13 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Budinci
Cornuri fragede

Cornuri fragede

Toate acestea le framinti bine si le portionezi ca pe niste galusti.Le pui la rece.A doua zi,albusurile

15 voturi    0 comentarii
23h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    aangelica , 20 octombrie 2013

    Foarte bun

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 05 noiembrie 2009

    TENTANT

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

34 voturi

Ingrediente

  • Lapte cam 1L
  • esenta de rom
  • zahar cam 100 gr.
  • coaja de lamaie
  • portocala
  • esenta de vanilie
  • faina o cana de 450 gr.
  • Daca vrei pui si stafide.

Raporteaza reteta

aangelica

Foarte bun

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Placinta cu mere