autor:

Tatar Nicu

» » Dulciuri diverse

Colarezi cu lapte

Autor: Tatar Nicu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Tatar Nicu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 octombrie 2009

Ingrediente
Lapte cam 1L, esenta de rom, zahar cam 100 gr., coaja de lamaie, portocala, esenta de vanilie, faina o cana de 450 gr., Daca vrei pui si stafide.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

34 voturi

Mod de preparare

Se pune la fiert laptele, zahar, esente, stafide (daca ai pus). Din faina se face o "ciulama" subtire iar cand laptele fierbe, se pune cu furculita in lapte. Se fierbe pana cand se obtine o consistenta medie (cam ca la orez cu lapte).
Daca ti-a placut reteta noastra "Colarezi cu lapte" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Colarezi cu lapte

Colarezi cu lapte

Din faina,sare si apa facem colarezii(picuram apa in faina si incepem sa frecam intre palme bine

9 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Budinci
Petits fours speciale

Petits fours speciale

Intr-un castron se bat ouale si galbenusurile pina se ingroasa usor.Se adauga treptat zaharul,batind

8 voturi    3 comentarii
8h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    aangelica , 20 octombrie 2013

    Foarte bun

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 05 noiembrie 2009

    TENTANT

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

34 voturi

Ingrediente

  • Lapte cam 1L
  • esenta de rom
  • zahar cam 100 gr.
  • coaja de lamaie
  • portocala
  • esenta de vanilie
  • faina o cana de 450 gr.
  • Daca vrei pui si stafide.

Raporteaza reteta

aangelica

Foarte bun

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi coapte umplute cu dulceata Gogosi coapte umplute cu dulceata

In oala mixerului cu suportul ptr. framantat adaugam fainile, drojdia zaharul, uleiul si incepem sa lucram; treptat adaugam ouale, apa

9 voturi    9 comentarii
2h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Spumă de strugurei