autor:

amalia

» » Aluaturi si Foietaje

Coltunasi cu cartofi

Autor: amalia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 august 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: amalia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 august 2011

Ingrediente
Pentru aluat:, 300ml apa călduţă, 450g făina albă, l linguriţă sare, 3 linguriţe zahăr, 3 linguriţe drojdie, Pentru umplutura:, 3 cartofi mai mari fierti in coaja, piper si maggi secretul gustului de legume

Dificultate: Medie Timp: 1h 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Pentru aluat:
Se pun toate ingredientele în maşina de pâine şi se alege programul de framantare si dospire.Apoi cand e gata aluatul se curata si dau pe razatoare cartofii fierti, apoi se intinde aluatul si se taie in mai multe cercuri, iar in mijloc se pune o lingura de cartofi dati pe razatoare, piper si maggi secretul gustului, apoi se indoaie cercul in doua si pe margini se preseaza cu o furculita pentru a se da forma de coltunas.
Se prajesc in ulei si se pot servi calzi sau reci cu smantana sau diferite sosuri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi cu cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Coltunasi cu cartofi

Coltunasi cu cartofi

Pregatirea aluatului: Cernem faina intr-un bol, adaugam sare, praf de copt, apa si amestecam

7 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Coltunasi din aluat cu cartofi umpluti cu branza

Coltunasi din aluat cu cartofi umpluti cu branza

Fierbem cartofii cu tot cu coaja. Ii scoatem din apa in care au fiert si ii lasam sa se raceasca. Ii

24 voturi    2 comentarii
40 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 45 min

3 voturi

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 300ml apa călduţă
  • 450g făina albă
  • l linguriţă sare
  • 3 linguriţe zahăr
  • 3 linguriţe drojdie
  • Pentru umplutura:
  • 3 cartofi mai mari fierti in coaja
  • piper si maggi secretul gustului de legume

Raporteaza reteta

Retete
de amalia
Tort din wafe si donuts cu  jeleu de zmeura

Tort din wafe si donuts cu jeleu de zmeura

Pentru wafe si donuts: Toate ingredientele se amesteca si din compozitia obtinuta se fac doua wafe

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Torturi
Tarta cu mere si caramel

Tarta cu mere si caramel

Se ia o forma de tort sau daca nu aveti e buna si o cratita se pune pe foc si se adauga o cana de

7 voturi    5 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Galuste cu caise

Galuste cu caise

Se freaca spuma untul cu zaharul. Se adauga treptat grisul, branza sfaramata cu furculita, apoi esenta

2 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Cozonac uşor de făcut