Reteta postata pe: 26 mai 2008
Ingrediente
0,5 kg caise tari, 200 g zahar, 3 pahare apa, 1 lingurita zeama de lamiie
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
Se pune la fiert apa cu zaharul. In acest timp, se curata caisele de pielita si se lasa sa stea in apa rece.
Cand zaharul s-a topit, se pune zeama de lamiie si caisele scoase din apa rece. Se lasa sa fiarba la foc mic citeva clocote, luand spuma in timpul fiertului.
Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de caise" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Mai intai pregatim borcanele.
Le spalam bine cu apa fierbinte si detergent de vase, dar si capacele.
Pe
3 voturi
2 comentarii
3h 30 min
Sucuri si compoturi de fructe
Se spala, se pun caisele in borcane de 700-800g, in fiecare borcan se pun cate 3 limguri de zahar,
Sucuri si compoturi de fructe
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate