Reteta postata pe: 28 mai 2008
Ingrediente
0,5 kg caise tari, 200 g zahar, 3 pahare apa, 1 lingurita zeama de lamiie
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
Se pune la fiert apa cu zaharul. In acest timp, se curata caisele de pielita si se lasa sa stea in apa rece.
Cand zaharul s-a topit, se pune zeama de lamiie si caisele scoase din apa rece. Se lasa sa fiarba la foc mic citeva clocote, luand spuma in timpul fiertului.
Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de caise" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Caisele spalate se pun in borcan, se adauga 3 linguri de zahar si apa cat cuprinde. Se inchide borcanul
Compotul poate fi folosit imediat sau pastrat pentru iarna.
1. Se aleg caise mai tari ,se spala
40 voturi
8 comentarii
45 min
Sucuri si compoturi de fructe
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentata de: valentina ionita