autor:

Andreea Constantina Manciu

» » Sucuri si compoturi de fructe

Compot de caise

Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Ingrediente
- un kg de caise, - 500 grame de zahar, - un litru apa, - zeama de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se pun apa si zaharul la fiert, pana se leaga putin, se adauga caisele spalata si taiate in doua, zeama de lamaie si se mai lasa sa fiarba
Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de caise" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sucuri si compoturi de fructe
Compot de caise

Compot de caise

Mai intai pregatim borcanele. Le spalam bine cu apa fierbinte si detergent de vase, dar si capacele. Pe

3 voturi    2 comentarii
3h 30 min
Sucuri si compoturi de fructe
Compot usor de caise

Compot usor de caise

Caisele spalate se pun in borcan, se adauga 3 linguri de zahar si apa cat cuprinde. Se inchide borcanul

5 voturi    4 comentarii
1h
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 iunie 2010

    Foarte bun !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 iunie 2010

    O bunatate !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 august 2009

    Imi place foarte mult compotul de caise...,o bunatate.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • - un kg de caise
  • - 500 grame de zahar
  • - un litru apa
  • - zeama de lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Constantina Manciu
PUI CU VIN

PUI CU VIN

1.Se taie sunculita sau kaiserul feliute(daca este afumat se va opari 2-3 minute) si se caleste 2.Peste

25 voturi    23 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
SARMALE

SARMALE

1.Adaugam peste carne condimentele pentru sarmale,ouale, orezul, delikatul si amestecam. 2.Luam

16 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Spaghete cu carne tocata

Spaghete cu carne tocata

Se fierb spaghetele, cand sunt aproape fierte se adauga carnea tocata, se mai fierb vreo 15 minute,

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

constanta proca (Chef de cuisine)

Foarte bun !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sucuri si compoturi de fructe

Nectar din pere padurete (salbatice) Nectar din pere padurete (salbatice)

 Se curata perele cu un cutit economic (ele sunt mici ca dimensiune si astfel dam cat mai putin la o parte), de coaja, apoi le

0 voturi    0 comentarii
45 min
Bauturi
Compot de piersici Compot de piersici

In borcanele curate si uscate se pun cate 4 linguri de zahar, apoi felii subtiri (desprinse de pe sambure cu un cutit) de piersica de

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Limonada cu capsuni