Capsunele se curate de codite , se spala si se pun in borcane.
Se face un sirop din apa si cate 4 linguri de zahar la fiecare borcan, se da in clocot siropul si se toarna peste capsune, se inched borcanele si se sterilizeaza timp de 15 minute, din momentul in care clocoteste apa. Cand sunt gata, se da jos de pe foc , se acopera cu un prosop gros oala si se lasa sa se raceasca in apa in care a fiert.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii