autor:

Fara foto

» » Sucuri si compoturi de fructe

COMPOT DE CAPSUNE

Autor: SAVIN EMILIA MIHAELA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SAVIN EMILIA MIHAELA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 iunie 2008

Ingrediente
-Capsune, -Zahar

Dificultate: Redusa Timp: 1h

12 voturi

Mod de preparare

Capsunele se curate de codite , se spala si se pun in borcane.
Se face un sirop din apa si cate 4 linguri de zahar la fiecare borcan, se da in clocot siropul si se toarna peste capsune, se inched borcanele si se sterilizeaza timp de 15 minute, din momentul in care clocoteste apa. Cand sunt gata, se da jos de pe foc , se acopera cu un prosop gros oala si se lasa sa se raceasca in apa in care a fiert.
Daca ti-a placut reteta noastra "COMPOT DE CAPSUNE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sucuri si compoturi de fructe
Visine  si sirop de visine, la borcan pentru iarna

Visine si sirop de visine, la borcan pentru iarna

Se curata visinele de codite, se spala in mai multe ape si apoi se scot samburii.Visinile curatate,se

32 voturi    8 comentarii
3h 30 min
Sucuri si compoturi de fructe
Suc natural

Suc natural

Se spala bine spanacul, apoi se pune impreuna cu toate ingredientele in blender pentru 2-3 minute. Se

0 voturi    0 comentarii
15 min
Sucuri si compoturi de fructe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    miha , 23 mai 2013

    conservant nu se pune ???

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iunie 2010

    O bunatate !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 martie 2009

    Eu asez fructele in borcan, adaug cate 3-4 linguri de zahar (in fuctie de dulceata fructelor) adaug apa,capsez si dau la cuptor. Las 15 minute din momentul in care incepe sa fiarba, acopar cu paturi si las cateva ore sau chiar in cuptor. Nu am avut probleme niciodata

    • Fara foto

      ana maria lengher (Chef de cuisine) , 24 iulie 2008

      Pentru o conservare mai buna eu pun o aspirina inainte de a le sigila.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

  • -Capsune
  • -Zahar

Raporteaza reteta

Retete
de SAVIN EMILIA MIHAELA
CIORBA DE SALATA

CIORBA DE SALATA

Jumarile ( sau sunca, care se taie cubulete) se călesc, cand sunt aproape gata se adaugă ceapa

19 voturi    7 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Prajitura cu capsuni

Prajitura cu capsuni

Laptele se pune pe foc cu zahărul, când ajunge la punctual de fierbere se adaugă amidonul dizolvat

18 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Biscuiţi cu fulgi de ovaz

Biscuiţi cu fulgi de ovaz

Margarina se freacă cu zahărul , apoi se încorporează oul. Făina se amestecă cu sarea, praful

15 voturi    2 comentarii
45 min
Prajituri

miha

conservant nu se pune ???

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sucuri si compoturi de fructe

Dulceata de gutui Dulceata de gutui

Eu, pentru ca nu am cantar, am masurat si gutuile si zaharul cu un castron, vedeti mai jos! Se pregateste un vas cu apa rece in care

0 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Conserve si muraturi
Nectar din pere padurete (salbatice) Nectar din pere padurete (salbatice)

 Se curata perele cu un cutit economic (ele sunt mici ca dimensiune si astfel dam cat mai putin la o parte), de coaja, apoi le

0 voturi    0 comentarii
45 min
Bauturi
Gem de prune aromat cu scortisoara