Reteta postata pe: 19 iunie 2008
Ingrediente
capsune,zahar.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Capsunele se curata de codite,se spala si se pun in borcane.Se face un sirop din apa si cate 4 linguri de zahar la fiecare borcan,se da un clocot si se toarna peste capsune,se inchid borcanele si se sterilizeaza timp de 15 min.Cand sunt gata se da jos d de pe foc se acopera cu un prosop gros oala si se lasa sa se raceasca in apa care a fiert.
Daca ti-a placut reteta noastra "compot de capsune" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Sucuri si compoturi de fructe
Capsunele se curate de codite , se spala si se pun in borcane.
Se face un sirop din apa si cate
13 voturi
4 comentarii
1h
Sucuri si compoturi de fructe
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 19 iunie 2010
Super !