Capsunele se curata de codite,se spala si se pun in borcane.Se face un sirop din apa si cate 4 linguri de zahar la fiecare borcan,se da un clocot si se toarna peste capsune,se inchid borcanele si se sterilizeaza timp de 15 min.Cand sunt gata se da jos d de pe foc se acopera cu un prosop gros oala si se lasa sa se raceasca in apa care a fiert.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii