la 5 kg de corcoduse se pune 1 kg de zahar.
eu am avut 4,600 kg de corcoduse si am pus 800 de gr de zahar.
in borcane de 800, am pus cam 3 sferturi corcoduse.
siropul l-am facut asa:
4,5 litri apa, zaharul tot si o esenta de vanilie.
am lasat la foc pana a clocotit lichidul un picut. apoi l-am lasat sa se raceasca un pic si l-am turnat in borcane. am strans capacele bine cu mana sotului,... si apoi in oala cu apa rece, in prosop, la sterilizat, pentru 3 ore.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii