autor:

Fara foto

» » Sucuri si compoturi de fructe

Compot de dovleac

Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iulie 2008

Ingrediente
1 kg dovleac, 250 g zahar, 1/4 lamaia, vanilie, apa

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

8 voturi

Mod de preparare

Din apa, zahar si coaja de lamaia se fierbe un sirop. Dovleacul curatit de coaja se taie cuburile si se adauga in siropul clocotit. Se fierbe cu atentie sa nu se sfarime.
Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de dovleac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sucuri si compoturi de fructe
Visine  si sirop de visine, la borcan pentru iarna

Visine si sirop de visine, la borcan pentru iarna

Se curata visinele de codite, se spala in mai multe ape si apoi se scot samburii.Visinile curatate,se

32 voturi    8 comentarii
3h 30 min
Sucuri si compoturi de fructe
COMPOT DE PRUNE

COMPOT DE PRUNE

Pentru un borcan de 800 g este nevoie de 5-6 prune si 2-3 linguri de zahar functie de cat de dulci

7 voturi    6 comentarii
2h
Sucuri si compoturi de fructe

Recomandari pentru tine si casa ta

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 iunie 2010

    Este foarte bun ...

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

8 voturi

Ingrediente

  • 1 kg dovleac
  • 250 g zahar
  • 1/4 lamaia
  • vanilie
  • apa

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Este foarte bun ...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sucuri si compoturi de fructe

Nectar din pere padurete (salbatice) Nectar din pere padurete (salbatice)

 Se curata perele cu un cutit economic (ele sunt mici ca dimensiune si astfel dam cat mai putin la o parte), de coaja, apoi le

0 voturi    0 comentarii
45 min
Bauturi
Compot de piersici Compot de piersici

In borcanele curate si uscate se pun cate 4 linguri de zahar, apoi felii subtiri (desprinse de pe sambure cu un cutit) de piersica de

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Smoothie Capsuni & Mango