autor:

Fara foto

» » Sucuri si compoturi de fructe

Compot de dovleac

Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iulie 2008

Ingrediente
1 kg dovleac, 250 g zahar, 1/4 lamaia, vanilie, apa

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

8 voturi

Mod de preparare

Din apa, zahar si coaja de lamaia se fierbe un sirop. Dovleacul curatit de coaja se taie cuburile si se adauga in siropul clocotit. Se fierbe cu atentie sa nu se sfarime.
Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de dovleac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sucuri si compoturi de fructe
Suc de soc

Suc de soc

Cele 100 g zahar se caramelizeaza pentru ca sucul sa aiba o culoare frumoasa, restul de zahar 1 kg

29 voturi    5 comentarii
120h
Sucuri si compoturi de fructe
Nectar din pere

Nectar din pere

Se spala perele, se curata de coaja, se taie scotindu-le miezul si samburii. Taiate astfel, se dau

15 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Sucuri si compoturi de fructe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 iunie 2010

    Este foarte bun ...

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

8 voturi

Ingrediente

  • 1 kg dovleac
  • 250 g zahar
  • 1/4 lamaia
  • vanilie
  • apa

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Este foarte bun ...

Adauga reteta
Retete

din Sucuri si compoturi de fructe

Smoothie in culori Smoothie in culori

Se trec la blender separat, fructele, apoi se asaza pe culori in pahar, alaturi de gheata.

1 vot    0 comentarii
5 min
Bauturi
Nectar de caise Nectar de caise

Caisele spalate, curatate de samburi, se pun intr-un vas mare sa fiarba impreuna cu zahar dupa gust sau deloc daca sunt suficient de

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Dulceata de afine