Etapa I: Se curata gutuile de coaja, li se indeparteaza semintele si se taie bucati. Se pun intr-o oala-minune, impreuna cu cidrul si zaharul, si se lasa sa fiarba circa 15-20 de minute. Se face un piure din gutui, se adauga sucul de lamaie, lichiorul si coaja de portocala.
Etapa II: Se bate frisca cu zaharul vanilat, apoi se adauga smantana. Se serveste impreuna cu compotul de gutui.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii