Ingrediente
10 gutui, 1 kg zahar, 4 l apa, 10 borcane de 800g
Dificultate: Redusa | Timp: 2h
49 voturi
Ingrediente
10 gutui, 1 kg zahar, 4 l apa, 10 borcane de 800g
Dificultate: Redusa | Timp: 2h
49 voturi
Coca , 09 octombrie 2018
Spuneti mi va rog daca sterilizez complotul de gutui la cuptorul electric cat le las si la ce temperatura multumesc .
Morariu dorina , 02 noiembrie 2017
O încerc eu
ana , 20 octombrie 2017
incerc si eu
Redusa
2h
49 voturi
Coca
Spuneti mi va rog daca sterilizez complotul de gutui la cuptorul electric cat le las si la ce temperatura multumesc .
Mariana Gitman , 08 octombrie 2014
asa fac si eu...f.bun...
Violeta Butuc , 08 octombrie 2014
foarte bun si sanatos
Ana-Maria Butu , 16 octombrie 2013
asal fac si eu acum sper sami iese e primadata
Florica Sime , 09 octombrie 2013
delicios acest compot de gutui ***
Micu Marcela , 04 septembrie 2013
super
Danutza_Retetegg (Chef de cuisine) , 18 iunie 2010
Ador compotul de gutui !!
constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iunie 2010
O bunatate !
vera (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010
Buna reteta de compot imi place!
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010
Foarte bun compotul de gutui,felicitari.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 decembrie 2009
Foarte gustos.
zana b. (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009
Bun rau compotul!
mizura , 27 noiembrie 2009
INTREBARE PT david_ionela2000,ce este andrusaim???am cautat peste tot nu am gasit planta!!nici in gradina mea nici in dex,dar sincer nu am luat toate limbile pamantului,sint curioasa!!multumesc!
IONELA (Chef de cuisine) , 05 noiembrie 2009
este foarte bun acest compot eu cand il faceam puneam cateva frunze de andrusaim daca am spus bine si ii dadea un parfum deosebit
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2009
Un compot minunat.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009
Delicios...Eu adaug putina scortisoara si cateva cuisoare...
Dana Macovei (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2009
Tot asa il prepar si eu, atat ca mai adaug in apa cu zahar un baton de scortisoara si doua trei cuisoare. Las sa fiarba bine sa se imbine aromele si apoi dupa ce se mai raceste le scot, iar in borcane pun doar siropul curat.
mirey (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2009
Multumesc,draga Flori.
flori de piatra (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2009
Parfumat si deosebit compotul de gutui.Felicitari ca ti-ai facut timp sa faci.