Compot de gutui

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ½ kg. gutui
  • 200 gr. zahar
  • 3 pahare apa
  • putina scortisoara

Mod de preparare

Se curata gutuile de coaja si simburi si se taie felii potrivit de groase. Se pun in apa rece. In acest timp, se fierbe zaharul cu apa si scortisoara. Cind siropul este pe jumatate gata, se adauga gutuile si se lasa sa fiarba acoperit la foc incet pina se inmoaie.

Se serveste rece

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana
Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava
Ciulama de pui cu ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Reteta de ciulama de pui cu ciuperci. Cum se prepara reteta de ciulama de pui cu ciuperci.

Ciulama de pui cu ciuperci