Compot de piersici

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa
Compot de piersici

Ingrediente

  • 3 kg de piersici = 8 borcane
  • 2 1/2 linguri de zahar / borcan
  • 1 varf de lingurita de zahar vanilinat / borcan
  • apa

Mod de preparare

Spala bine piersicile de puf, le scoti samburii, le tai fie in jumatati, fie in sferturi - dupa preferinta.

Asezi bucatile de piersici in borcane, pui zaharul si zaharul vanilinat, umpli borcanele cu apa si infiletezi bine capacele.

Pune borcanele in oala cu apa rece, pe un prosop si lasi la foc mic pana incepe sa fiarba apa. Din acel moment mai lasi pe foc inca o ora. Scoti borcanele si le impaturesti bine pentru 24 de ore. Apoi, la camara cu el...

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise