Prunele le-am spalat si le-am pus in borcane de 700(borcane de mazare am folosit eu) dupa care am adaugat cate o aspirina in fiecare borcan.
La un borcan am folosit 3 ling de zahar dar se poate pune si 4 linguri in functie de gustul fiecaruia sau daca se folosesc prune un pic mai verzi.
Am pus apa cu zaharul la fiert si cand a fiert am pus apa in borcane.
Atentie. ca sa nu crape borcanul am pus sub el un cutit.
Le-am rasturnat cu susul in jos timp de 5 min dupa care le=am intors si le-am asezat intr-o patura groasa,acoperite pana a doua zi cand le-am pus in camara.
Nu le-am dat in duns nu e nevoie.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii