autor:

Anonim

» » Dulciuri diverse

Compot de prune

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
prune, zahar, zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se dizolva 1.7 l de apa si se fierbe. Cand da in clocot, se adauga prunele taiate in doua si fara samburi apoi se fierb cca 30 min la temperatura ridicata. Dupa fierbere, se adauga zahar vanilat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de prune" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
COMPOT DE PRUNE

COMPOT DE PRUNE

1. Pentru servirea imediata: Se pun la fiert apa cu zaharul. In acest timp,se curata fiecare pruna

28 voturi    8 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
COMPOT DE PRUNE

COMPOT DE PRUNE

Pentru un borcan de 800 g este nevoie de 5-6 prune si 2-3 linguri de zahar functie de cat de dulci

6 voturi    6 comentarii
2h
Sucuri si compoturi de fructe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 22 august 2009

    Eu le las cu tot cu samburi.Dar e la fel de bun si al tau.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 august 2009

    O bunatate...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • prune
  • zahar
  • zahar vanilat

Raporteaza reteta

mirey (Chef de cuisine)

Eu le las cu tot cu samburi.Dar e la fel de bun si al tau.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Cozonac foarte pufos si aratos