autor:

Anonim

» » Dulciuri diverse

Compot de prune

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
prune, zahar, zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se dizolva 1.7 l de apa si se fierbe. Cand da in clocot, se adauga prunele taiate in doua si fara samburi apoi se fierb cca 30 min la temperatura ridicata. Dupa fierbere, se adauga zahar vanilat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de prune" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
compot de prune aromat

compot de prune aromat

Intr-un borcan de 0,800 ml se pun prunele, se adauga cuisoarele, scortisoara, zaharul si se completeaza

13 voturi    2 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Compot de prune verzi fara conservant

Compot de prune verzi fara conservant

Se spala prunele si se indeasa bine in borcane foarte curate, pana sus. Se adauga 3 linguri de zahar

21 voturi    12 comentarii
1h
Sucuri si compoturi de fructe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 22 august 2009

    Eu le las cu tot cu samburi.Dar e la fel de bun si al tau.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 august 2009

    O bunatate...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • prune
  • zahar
  • zahar vanilat

Raporteaza reteta

mirey (Chef de cuisine)

Eu le las cu tot cu samburi.Dar e la fel de bun si al tau.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri ptr ceai Fursecuri ptr ceai

In cuva mixerului cu paleta de ghitara se amesteca ingredientele lichide ca ouale cu zaharul, uleiul, apa si coaja rasa, dupa care se

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Biscuiti cu nuca