autor:

Anonim

» » Dulciuri diverse

Compot de prune

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
prune, zahar, zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se dizolva 1.7 l de apa si se fierbe. Cand da in clocot, se adauga prunele taiate in doua si fara samburi apoi se fierb cca 30 min la temperatura ridicata. Dupa fierbere, se adauga zahar vanilat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de prune" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Compot de prune

Compot de prune

Prunele se spala foarte bine si se indeparteaza coditele. Acestea se aleg sa fie mai tari, dar nu

0 voturi    2 comentarii
3h 40 min
Conserve si muraturi
compot de prune aromat

compot de prune aromat

Intr-un borcan de 0,800 ml se pun prunele, se adauga cuisoarele, scortisoara, zaharul si se completeaza

13 voturi    2 comentarii
1h
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 22 august 2009

    Eu le las cu tot cu samburi.Dar e la fel de bun si al tau.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 august 2009

    O bunatate...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • prune
  • zahar
  • zahar vanilat

Raporteaza reteta

mirey (Chef de cuisine)

Eu le las cu tot cu samburi.Dar e la fel de bun si al tau.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Placinta cu mere, nuci si aluat cu vin Placinta cu mere, nuci si aluat cu vin

Pentru umplutură: eu am avut merele deja pregătite, aşadar le-am scos din congelator şi le-am lăsat la temperatura camerei să

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aluaturi si Foietaje
Budinca de lapte cu Agar agar Budinca de lapte cu Agar agar

Punem apa cu agar agar, intr-o oala, pe foc. Amestecam bine si lasam sa fiarba, dupa ce incepe sa fiarba, punem si lingura de sirop

0 voturi    0 comentarii
45 min
Budinci
Cornulete fragede cu iaurt