autor:

Anonim

» » Dulciuri diverse

Compot de prune

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
prune, zahar, zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se dizolva 1.7 l de apa si se fierbe. Cand da in clocot, se adauga prunele taiate in doua si fara samburi apoi se fierb cca 30 min la temperatura ridicata. Dupa fierbere, se adauga zahar vanilat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de prune" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
COMPOT DE PRUNE

COMPOT DE PRUNE

Se spala fructele,se aseaza in borcane(eu am pus 15-16 buc),se toarna siropul de zahar caldut sau

6 voturi    10 comentarii
1h
Sucuri si compoturi de fructe
COMPOT DE PRUNE

COMPOT DE PRUNE

1. Pentru servirea imediata: Se pun la fiert apa cu zaharul. In acest timp,se curata fiecare pruna

28 voturi    8 comentarii
30 min
Conserve si muraturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 22 august 2009

    Eu le las cu tot cu samburi.Dar e la fel de bun si al tau.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 august 2009

    O bunatate...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • prune
  • zahar
  • zahar vanilat

Raporteaza reteta

mirey (Chef de cuisine)

Eu le las cu tot cu samburi.Dar e la fel de bun si al tau.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Biscuiti "Petit Beurre"