In borcane de 800 ml se pun 5-6 prune, 3-4 linguri de zahar,zahar vanilat si un varf de cutit de scortisoara. Se umplu borcanele cu apa, se capseaza. Intr-o oala mare se pun borcanele in prosoape, se acopera cu apa si se fierb 45 minute de cand dau in fiert. Se lasa sa se raceasca in oala in care au fiert.
Sfat: inainte de a pune borcanele la fiert e bine se le intoarcem de cateva ori sa se topeasca o parte din zahar.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii