Se poate face cu prunele curatate de coaja sau cu prunele necuratate. In caz
ca se curata coaja se sot se scot simburii. La prunele necuratate, se scot
sau nu simburii, dupa dorinte, dar este mai bine ca simburii sa fie scosi,
iar prunele curatate. Se pune la fiert apa cu zaharul, se adauga prunele, se
fierb la foc mic.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii