autor:

Badica Niculina

» » Conserve si muraturi

Compot de visine

Autor: Badica Niculina (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 august 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Badica Niculina (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 august 2014

Ingrediente
1 kg. visine coapte bine, apa, zahar (2 linguri pentru fiecare borcan).

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se pun in fiecare borcan cate 10 visine, se adauga zaharul si apa pana la buza borcanului. Se inchide ermetic cu un capac si se agita pentru a dizolva zaharul. Se pun la fiert la bain marie. Dupa ce se fierb se lasa la racit si sunt numai bune de baut pentru iarna!



Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de visine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Compot de visine fara conservant

Compot de visine fara conservant

Spalati bine fructele si puneti-le in borcane foarte curate pana se umplu bine borcanele. Adaugati

112 voturi    32 comentarii
45 min
Sucuri si compoturi de fructe
Compot de visine

Compot de visine

Se aleg visinile carnoase, mari, dandu-le deoparte samburii. Se presara peste ele zahar si se lasa

3 voturi    9 comentarii
1h
Sucuri si compoturi de fructe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2014

    asa faci compot ptr iarna?

  • Fara foto

    Angela Gorghi , 31 august 2014

    Foarte bune la iarna

  • Fara foto

    Elena Stinga , 26 august 2014

    Foarte bune la iarna

Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg. visine coapte bine
  • apa
  • zahar (2 linguri pentru fiecare borcan).

Raporteaza reteta

kok miori

kok miori (Chef de cuisine)

asa faci compot ptr iarna?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Dulceata de fructe de padure Dulceata de fructe de padure

Zmeura se trece rapid sub un jet de apa si se lasa la scurs. La fel se procedeaza si cu murele, daca sunt proaspete. Eu am avut la

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de gogonele Dulceata de gogonele

Se spala gogonelele, se taie in jumatati, se taie cotoarele si cu ajutorul unei lingurite, se scot semintele. Se taie apoi cubulete

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Conserve si muraturi
Gogosari la borcan