Se aleg visine mari sanatoase, se inlatura coditele, se spala si se pun in borcane, cam 3 / 4 din borcan. Se face un sirop din 3-4 linguri de zahar( in functie de cat de dulci sunt visinile) pentru fiecare borcan si apa. Siropul se fierbe in clocot, se toarna in borcane se pun capacele si se sterilizeaza aproximativ 15 min. Se lasa sa se raceasca in apa in care au fiERT
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii