Se spala fructele,se aseaza in borcane si se toarna siropul de zahar caldut sau rece.Se infileteaza bine borcanele si se aseaza intr-o cratita cu apa,pe fundul careia s-au pus ziare sau un prosop.Se lasa la foc mic in jur de 20min,din momentul cand incepe sa fiarba.Se stinge focul si se lasa pana a doua zi,sau se scot si se pun in paturi pana a doua zi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii