Autor:
oana (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 01 aprilie 2009
Ingrediente
500 gr ardei iuti, 250 gr ceapa, 250 gr ardei gras, 250 gr gogosari
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Se toaca toate legumele marunt peste care se pune otet, zahar, sare.
Se pun in borcane si se fierb la baie de abur.
Daca ti-a placut reteta noastra "Condiment pentru ciorba" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Asa ca luati voi rosiile, gogonele si dovlecei, taiati in bucati nici prea-prea, nici foarte-foarte,
3 voturi
4 comentarii
30 min
Se aleg gogoasrii fara lovituri sau defecte si se taie in jurul cozii. se indeparteaza cotorul si
51 voturi
9 comentarii
2h
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate